ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

«Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα εκρηκτικόκοινωνικό πρόβλημα που παίρνει διαστάσεις απειλής και για τη δημόσια υγεία»τόνισε  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΑλέξηςΤσίπρας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του την Πέμπτη στο νοσοκομείο ΠαίδωνΑγία Σοφία
Στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

«Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα εκρηκτικόκοινωνικό πρόβλημα που παίρνει διαστάσεις απειλής και για τη δημόσια υγεία»τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΑλέξηςΤσίπρας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του την Πέμπτη στο νοσοκομείο ΠαίδωνΑγία Σοφία.

Μιλώντας για τα προβλήματα στον χώρο της υγείαςεξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως «όταν κανείς δεν μπορεί να εμβολιάσει ταπαιδιά του και δεν τα εμβολιάζει γιατί δεν έχει να πληρώσει και δεν είναιασφαλισμένος, αυτό εγκυμονεί κινδύνους για τη μετάδοση ασθενειών και στα παιδιάαυτών που έχουν τη δυνατότητα να εμβλιαστούν».


Ο κ. Τσίπρας, επισήμανε με έμφαση πως «πρώτο μέλημα μίας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θαείναι η εξασφάλιση ότι θα πληρώνονται αξιοπρεπώς μισθοί και συντάξεις. Πρώτα θα εξασφαλίσουμε ότι θα μπορούν ταδημόσια νοσοκομεία να στέκονται όρθια. Πρώτα θα εξασφαλίσουμε δεν θα λιποθυμούντα παιδιά στα σχολεία. Πρώτα θα εξασφαλίσουμε ότι ο καθένας και η καθεμιά,ανεξάρτητα αν έχει ή δεν έχει οικονομική δυνατότητα, θα μπορεί να έχει πρόσβασηστις υπηρεσίες υγείας και μετά θα ξεπληρώσουμε τα πανωτόκια, τους τόκους, ταομόλογα και αυτό το μεγάλο χρέος που δημιούργησαν και μας το έχουν βάλει σανκόμπο στο λαιμό».