ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Λέξη δεν είπε ο Σαμαράς στη ΔΕΘ για όσα έχασαν οι ασφαλισμένοι με τον ΕΟΠΥΥ

Ούτε μία αναφορά δεν έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στη ΔΕΘ, στα όσα έχασαν τα 9 εκατομμύρια ασφαλισμένων τον τελευταίο χρόνο.
Λέξη δεν είπε ο Σαμαράς στη ΔΕΘ για όσα έχασαν οι ασφαλισμένοι με τον ΕΟΠΥΥ

Ούτε μία αναφορά δεν έκανεο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στη ΔΕΘ, στα όσα έχασαν τα 9εκατομμύρια ασφαλισμένων τον τελευταίο χρόνο.

Ο πρωθυπουργός κατά τηδιάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ξέχασε μάλλον να αναφερθεί στον πολύπαθοΕΟΠΥΥ, τους χιλιάδες ανασφάλιστους πολίτες που δεν έχουν πια ιατροφαρμακευτικήπερίθαλψη ή στην κατάργηση βασικών παροχών υγείας.

Ο κ. Α. Σαμαράςαναγνωρίζοντας προφανώς την πλήρη κατάρρευση του συστήματος υγείας που έχεισυμπαρασύρει προς τα κάτω το επίπεδο υγείας των Ελλήνων, προτίμησε ναπεριοριστεί μόνο στους τυφλούς-μαιμούδες και τις προμήθειες των νοσοκομείων, αφούδεν μπορούσε να μιλήσει ούτε για τα ψευτογενόσημα που έχουν κατακλύσει τηνελληνική αγορά, ούτε για τις ελλείψεις φαρμάκων και υλικών στα νοσοκομεία, ούτεγια το περιορισμό των εργαστηριακών εξετάσεων…

Στη μοναδική του αναφοράστα θέματα υγείας ο πρωθυπουργός, είπε συγκεκριμένα ότι

Αρχίζει να μπαίνει τάξηστο σύστημα προμηθειών του δημοσίου. Το πάρτι που γινόταν εκεί το ξέρετε. Τέρμαόλα αυτά.

Αρχίζει να μπαίνει τάξηστο ασφαλιστικά ταμεία. Ανακαλύψαμε και κόψαμε δεκάδες χιλιάδεςσυντάξεις-μαϊμού. Βάλαμε τέλος και στο άλλο πάρτι των επιτήδειων πουεισέπρατταν προνοιακά επιδόματα για αναπηρίες που δεν είχαν! Ολόκληρες περιοχέςτης χώρας είχαν γεμίσει από «ψευτο-τυφλούς» που έπαιρναν επιδόματα, ενώ έβλεπανκαλύτερα απ' όλους μας! Τέρμα και σ' αυτά…>>