ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Κινητοποιήσεις για τις υπηρεσίες υγείας στην Ελευσίνα

Συγκέντρωση στο Θριάσιο Νοσοκομείο πραγματοποιούν σήμερα Παρασκευή στις 11 το πρωί έξω από το Θριάσιο νοσοκομείο εργαζόμενοι και κάτοικοι της Ελευσίνας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις σοβαρές ελλείψεις τνω υπηρεσιών υγ
Κινητοποιήσεις για τις υπηρεσίες υγείας στην Ελευσίνα

Συγκέντρωση στο ΘριάσιοΝοσοκομείο πραγματοποιούν σήμερα Παρασκευή στις 11 το πρωί έξω από το Θριάσιονοσοκομείο εργαζόμενοι και κάτοικοι της Ελευσίνας προκειμένου να διαμαρτυρηθούνγια τις σοβαρές ελλείψεις των υπηρεσιών υγείας στην Ελευσίνα.

Την κινητοποίησηοργανώνουν οι συνδικαλιστικοί φορείς της Ελευσίνας, καθώς όπως λένε οι ελλείψειςκαι τα κενά στις δημόσιες δομές υγείας της περιοχής είναι τραγικές.

Συγκεκριμένα, στοΙατείο του ΕΟΠΥΥ στον Ασπρόπυργο δεν καλύπτονται οι ειδικότητες του ορυολόγου,του δερματολόγου, του ψυχίατρου, του οδντίατρου και του ενδοκρινολόγου, ενω δενλειτουργούν το Μικροβιολογικό, το Αιματολογικό και το Ακτινολογικό Εργαστήριο.

Στο Ιατρείο ΕΟΠΥΥΕλευσίνας δεν υπα΄ρχουν οι ειδικότητες του γενικού γιατρου, του δερματολόγου,του νευρολόγου και του οφθαλμίατρου.

Η κινητοποίηση θαεπαναληφθεί την Τρίτη 26 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί έξω από το ΙΚΑ Ελευσίνας.