ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Με Τσίπρα και Κουτσούμπα συναντάται ο ΠΙΣ

Με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. ΑλέξηΤσίπρα, και τον Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, κ.Δημήτρη Κουτσούμπα, συναντώνται την Παρασκευή
Με Τσίπρα και Κουτσούμπα συναντάται ο ΠΙΣ

Με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. ΑλέξηΤσίπρα, και τον Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, κ.Δημήτρη Κουτσούμπα, συναντώνται την Παρασκευή τα μέλη του προεδρείου τουΠανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ιατρών τουΕΟΠΥΥ.

Οι εκπρόσωποι των γιατρών θα τονίσουν στους δυο αρχηγούς τηςαντιπολίτευσης την ανάγκη για προστασία των Δημόσιων Δομών της περίθαλψης καιτην περαιτέρω ενίσχυσής τους με κάθε τρόπο.

«Η διαθεσιμότητα - κινητικότητα και απολύσεις εργαζομένωντου χώρου της Υγείας, όχι μόνο πρέπει να αποφευχθούν – σημειώνει ο πρόεδρος τουΠΙΣ κ. Μιχ. Βλασταράκος - αλλά πρέπει νατονιστεί σήμερα από όλους μας η ανάγκη προστασίας της Δημόσιας Υγείας με όλα ταμέσα, προκειμένου, σε μία εποχή που οι άστεγοι, ανασφάλιστοι και αδύναμοισυνάνθρωποί μας αυξάνονται καθημερινά, να μην υπάρξουν συνέπειες εγκατάλειψηςτης υγείας από αδυναμία του πολίτη να έχει το φάρμακο και τον ιατρό του».