ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ: φόβοι για 100 μόνο Κέντρα Υγείας

Την κυβέρνηση των απολύσεων η οποία με τους σχεδιασμούς τους περιορίζει τα Κέντρα Υγείας σε 100 πανελλαδικά, καταγγέλει οΣύλλογος Επιστημονικού και Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ Αττικής.

ΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ: φόβοι για 100 μόνο Κέντρα Υγείας

Την στήριξή του στιςενέργειες των τοπικών κοινωνιών και όλων των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ προκειμένουνα κρατήσουν ανοιχτές τις Μονάδες για την εξυπηρέτηση των ασθενών, καταθέτει οΣύλλογος Επιστημονικού και Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ Αττικής, ο οποίος καταγγέλει παράλληλατην Κυβέρνηση που σχεδιάζει την περαιτέρω συρρίκνωση του Δημόσιου ΠρωτοβάθμιουΣυστήματος Υγείας περιορίζοντας τα Κέντρα Υγείας σε μόνο 100 πανελλαδικά.

Ο ΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥΑττικής επίσης, καταγγέλει όπως αναφέρει την Κυβέρνηση των απολύσεων και τωνεκβιασμών που ακόμα και σήμερα, ημέρα των απολύσεων, καθυβρίζει τους ιατρούςκαι τους αγώνες τους.

«Καταγγέλλουμετην Κυβέρνηση που εκτελώντας τις μνημονιακές επιταγές, γράφει μια νέα μελανήσελίδα στην ιστορία της, συνεχίζοντας την αποδομή της Υγείας, με τιςκαταστροφικές συνέπειες της να είναι ήδη ορατές από σήμερα» υπογραμμίζει ο ΣΕΥΠΕΟΠΥΥ Αττικής.