ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Εκλογές στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής στις 30 και 31/3

Στις κάλπες προσέρχονται την ερχόμενη Κυριακή 30 Μαρτίου και την Δευτέρα 31 Μαρτίου οι 5500 οδοντίατροι της Αττικής για την ανάδειξη του νέου  Διοικητικού Συμβουλίου  και των υπολοίπων οργάνων του Συλλόγου.
Εκλογές στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής στις 30 και 31/3

Στις κάλπες προσέρχονται την ερχόμενη Κυριακή 30 Μαρτίου και την Δευτέρα 31 Μαρτίου οι 5500 οδοντίατροι της Αττικής για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των υπολοίπων οργάνων του Συλλόγου.


Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΟΣΑ κ. Αθανάσιος Υφαντής (φωτό), «Οι φετινές εκλογές έρχονται σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τον κλάδο. Η αδυναμία πολλών ασθενών να προσέλθουν στα ιατρεία μας έχει οδηγήσει στο κλείσιμο πολλών ιατρείων. Η προοπτική σύναψης συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ δίνει μία πρώτη ελπίδα στον κλάδο μας. Πολλά πρέπει να γίνουν ακόμα για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων των συναδέλφων και την προσαρμογή μας στα νέα οικονομικά δεδομένα. Περισσότερο από ποτέ λοιπόν το νέο ΔΣ χρειάζεται την μεγαλύτερη δυνατή αποδοχή . Γι αυτό, καλούμε όλους τους οδοντιάτρους να έλθουν να ψηφίσουν».


Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στα γραφεία του Συλλόγου Νικηταρά 8-10 στην Αθήνα.