ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Ημερίδα για τα συστήματα υγείας με την παρουσία της Ευρωπαικής ΄Ενωσης Ιδιωτικών Κλινικών

Τις εργασίες του Γενικού Συμβουλίου της Ευρωπαικής Ένωσης Ένωσης  των Ιδιωτικών Κλινικών, φιλοξενεί στην Αθήνα και ειδικότερα στο ξενοδοχείο Royal Olympic ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Κλινικών Ελλάδος, μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών - UEHP, την Παρασκευή 13 Ιουνίου με την ευκαιρία της Ελληνικής Προεδρίας. 

Ημερίδα για τα συστήματα υγείας με την παρουσία της Ευρωπαικής ΄Ενωσης Ιδιωτικών Κλινικών

Η έναρξη των εργασιών του Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί με καλωσόρισμα του προέδρου της UEHP Αυστριακού κ. Sieber, του έλληνα προέδρου κ. Γρηγόρη Σαραφιανού, ενώ στην συνέχεια τον λόγο θα λάβει ο νέος υπουργός Υγείας κ. Μάκης Βορίδης. Θα ακολουθήσουν ομιλίες του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη και του προέδρου του ΕΟΠΥΥ κ. Δημήτρη Κοντού.

Στις 11 πμ. θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου, κατά την διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος της UEHP κ. Sieber θα αναφερθεί στα συστήματα υγείας στην Ευρωπαική Ένωση στον ρόλο που διαδραματίζει η Ευρωπαική Ένωση των Ιδιωτικών νοσκομείων (UEHP) στην χάραξη της υγειονομικής πολιτικής, ενώ θα αναφερθεί και στα προβλήματα του υγειονομικού συστήματος στην Ελλάδα.