ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Συστράτευση εργαζομένων στα νοσοκομεία Πεντέλης & Μελισσίων - στο πλευρό τους ο Δήμαρχος

Στο πλευρό των εργαζομένων στα νοσοκομεία της περιοχής του ΒΑ άξονα προκειμένου να μην κλείσουν και να μην υποβαθμιστούν οι δημόσιες δομές της υγείας, βρέθηκε χθες Πέμπτη 19 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου Καψάλης.

Συστράτευση εργαζομένων στα νοσοκομεία Πεντέλης & Μελισσίων - στο πλευρό τους ο Δήμαρχος

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος παρευρέθη στην ευρεία σύσκεψη των Σωματείων εργαζομένων στα Νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Αμαλία Φλέμινγκ και Παίδων Πεντέλης, που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο του Σισμανογλείου.

Εκτιμώντας τον άμεσο κίνδυνο να συρρικνωθούν και να υποβαθμιστούν τα νοσοκομεία ακόμα και να κλείσουν εντελώς όπως συνέβη με το Νοσοκομείο Παπαδημητρίου και γνωρίζοντας την μεγάλη ανάγκη των πολιτών να έχει τις δημόσιες δομές περίθαλψης, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης δήλωσε παρών στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Χάρη στον αγώνα εργαζομένων, πολιτών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καταφέραμε να μην κλείσει το Αμαλία Φλέμινγκ μέχρι σήμερα. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας δίπλα σας, στηρίζοντας το δικαίωμα των εργαζομένων για δουλειά και των ασθενών στην νοσηλεία. Η θέση μας είναι γνωστή σταθερά αταλάντευτη. Διατήρηση και ανάπτυξη και τριών Νοσοκομείων της περιοχής μας.
Το Α. Φλέμινγκ να παραμείνει Γενικό Νοσοκομείο με εφημερία, χωρίς καμία μετακίνηση εργαζομένου ή απόλυση. Το Παίδων Πεντέλης, μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο στην περιοχή να αναβαθμιστεί. Το Νοσοκομείο Σισμανόγλειο να στηριχτεί σε δυναμικό και λειτουργία».

Paidon hospital