ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Το ΚΕΕΛΠΝΟ επισκέφθηκε εκπρόσωπος του ΠΟΥ

Για το σημαντικό έργο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων όσον αφορά την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας μίλησε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Dr Mihaly Kokeny, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στα γραφεία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ επισκέφθηκε εκπρόσωπος του ΠΟΥ

Ο κ. Mihaly Kokeny, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει και υπουργός υγείας της Ουγγαρίας, εστίασε στις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν οι επιστήμονες του κέντρου στο πλαίσιο των συνθηκών λιτότητας που διανύει η χώρα.

Τον εκπρόσωπο του περιφερειακού γραφείου του Π.Ο.Υ. υποδέχτηκε η πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., καθηγήτρια Τζένη Κουρέα Κρεμαστινού, καθώς και οι υπεύθυνοι των τμημάτων του Kέντρου και πραγματοποιήθηκε συνοπτική παρουσίαση των βασικών πυλώνων των δραστηριοτήτων του οργανισμού.

Ο κύριος Kokeny εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Συνεχάρη τους υπευθύνους των τμημάτων και συζήτησε μαζί τους για αρκετά θέματα Δημόσιας Υγείας. Επισήμανε μεταξύ άλλων την υποστήριξη του Π.Ο.Υ. στο Κέντρο και δεσμεύτηκε να επαναλάβει σύντομα την επίσκεψή του, προκειμένου να λάβει περαιτέρω πληροφορίες για τις δραστηριότητες του.