ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Ντυνάν: Νέα καθυστέρηση στη μισθοδοσία του προσωπικού

Παρά την επαναλειτουργία του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» και την ανάληψη της προσωρινής διαχείρισης από τον όμιλο «Υγεία», τα προβλήματα για τους εργαζόμενους παραμένουν.

Ντυνάν: Νέα καθυστέρηση στη μισθοδοσία του προσωπικού

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν (ΣΕΝΕΝ) καταγγέλλει νέα καθυστέρηση στη μισθοδοσία και την αποπληρωμή δεδουλευμένων και αναδρομικών, που αφορούν περίοδο 7 έως 12 μηνών.

«Πριν το μελάνι στεγνώσει από την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας, το οποίο θεωρείται από αυτούς 'εθνικό απόρρητο' και στερούν από τους εργαζόμενους το έννομο δικαίωμά τους να το γνωρίζουν και τις πανηγυρικές δηλώσεις του Προέδρου του ΕΕΣ και του υπουργού υγείας άρχισαν τα προβλήματα της μισθοδοσίας μετά το σημερινό email του Αντιπροέδρου για καθυστέρηση της μισθοδοσίας. Το έργο επαναλαμβάνεται για ακόμη μια φορά χωρίς να παίρνουμε συγκεκριμένες απαντήσεις» τονίζουν οι εργαζόμενοι.

Οι συνολικές υποχρεώσεις του Ντυνάν προς τους γιατρούς και τους εργαζομένους του νοσοκομείου υπολογίζονται σε 13,6 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, το νοσοκομείο έχει επιπλέον οφειλές που αφορούν σε προμηθευτές, στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Πηγή: newsbomb

Διαβάστε επίσης:

Ερρ. Ντυνάν: «Ανάγκη αποπληρωμής των δεδουλευμένων»