ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Στον Εισαγγελέα αύριο ο γιατρός που συνελήφθη για χρηματισμό στο «Έλενα Βενιζέλου»

Για χρηματισμό συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου», γιατρός- γυναικολόγος, ο οποίος θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα.  

Στον Εισαγγελέα αύριο ο γιατρός που συνελήφθη για χρηματισμό στο «Έλενα Βενιζέλου»

Ο γιατρός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, αμέσως μετά την ολοκλήρωση χειρουργικής επέμβασης, τη στιγμή που έπαιρνε από το συνοδό της χειρουργημένης γυναίκας το ποσό των 250 ευρώ με χαρτονομίσματα τα οποία ήταν προσημειωμένα.

Εν συνεχεία οδηγήθηκε στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων ενώ εντός των επόμενων ωρών θα οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ και αύριο στον Εισαγγελέα.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» έχει απαγορεύσει την είσοδο του συγκεκριμένου γιατρού στο νοσηλευτικό ίδρυμα αναμένοντας το πόρισμα της Εισαγγελίας.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου, είναι αποφασισμένη να επιδείξει μηδενική ανοχή στα φαινόμενα διαφθοράς ενώ στις άμεσες προθέσεις της είναι η αναθεώρηση του νομικού πλαισίου ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία καταγγελίας ανάλογων περιστατικών από τους πολίτες.