ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Σταθερός στην θέση του ο Κουρουμπλής για αλλαγή διοίκησης στο Αττικόν

Σταθερός στην θέση του για αποπομπή της διοίκησης του νοσοκομείου Αττικόν, παραμένει ο υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σταθερός στην θέση του ο Κουρουμπλής για αλλαγή διοίκησης στο Αττικόν

Μόλις μία μέρα μετά την επεισοδιακή επίσκεψη του υπουργού στο νοσοκομείο και σε ημέρα γενικής εφημερίας μάλιστα όπου διαπίστωσε ότι τόσο η διοικήτρια όσο και η υποδιοικήτρια έλειπαν, ο κ. Κουρουμπλής όπως όλα δείχνουν, δεν έχει δεύτερες σκέψεις για να αλλάξει την απόφασή του.

Το τόνισε ξεκάθαρα στον Flash 96,0 σε συνέντευξή του την Πέμπτη και παρά την αντίδραση της διοικήτριας του Αττικόν κυρία Γιαννακάκου, η οποία δήλωσε ότι πήρε 5 μέρες άδεια μετά από 20 μήνες εργασίας και έχοντας ενημερώσει την ΥΠΕ. Εν τω μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμη και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου, έλειπε την Τετάρτη με άδεια.

Ο υπουργός Υγείας, επεσήμανε συγκεκριμένα στον Flash:

«Διαπίστωσα ότι έλειπαν οι κρίσιμοι παράγοντες της Διοίκησης του Νοσοκομείο συγχρόνως σε άδεια. Θεωρώ το αυτονόητο, είναι σε έναν τέτοιο φορέα και μάλιστα σε ημέρες εφημεριών, στοιχειώδης νους είναι να απουσιάζει εναλλάξ κάποιος. Και αποφάσισα να αντικαταστήσω την Διοίκηση του Νοσοκομείου. Κατανοώ ότι θα υπάρχουν δηλώσεις, αλλά αυτή είναι η απόφασή μου, δεν αλλάζει».

Διαβάστε ακόμη:

Άμεση αντικατάσταση της διοίκησης του «Αττικόν» - Η επίσκεψη του Κουρουμπλή, έβγαλε λαβράκι