ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Έγινε η α' συνεδρίαση της Ομάδας Διαχείρισης για τον Υγειονομικό Χάρτη

Η πρώτη συνεδρίαση της Ομάδας Διαχείρισης Έργου Υγειονομικού Χάρτη, όπως αυτή ορίστηκε στην υπ' αριθμ. 62065/12-08-2015 Απόφαση Συγκρότησης και την αρ. πρωτ. 5507/9-9-2015 απόφαση ανάθεσης του έργου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο υπουργείο Υγείας.

Έγινε η α' συνεδρίαση της Ομάδας Διαχείρισης για τον Υγειονομικό Χάρτη

Η Ομάδα συνεδρίασε υπό την εποπτεία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Ι. Μπασκόζου, με αντικείμενο την έναρξη των εργασιών, τον ορισμό του χρονοδιαγράμματος και τον προγραμματισμό των ενεργειών της Ομάδας Διαχείρισης Έργου.

Στη συνεδρίαση, παρουσιάστηκε ο στόχος του έργου και συζητήθηκαν βασικά θέματα όπως το πλαίσιο του έργου, το εύρος των πληροφοριών, η κατηγοριοποίηση των χρηστών του χάρτη υγείας και ο τρόπος συλλογής των δεδομένων.

Πάντως στην διάρκεια του debate που πραγματοποίησε ο ΙΣΑ το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία του με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Πατούλης, αναφέρθηκε με μένος για τον Υγειονομικό Χάρτη, σημειώνοντας ότι αναμένει απαντήσεις για το που σπαταλήθηκαν τα 6 εκατ. ευρώ που αφορούσαν στην δημιουεργία του.