ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Στα Ιωάννινα την Παρασκευή ο Α. Ξανθός

Στα Ιωάννινα την Παρασκευή ο Α. Ξανθός

Στα Ιωάννινα μεταβαίνει την Παρασκευή το πρωί ο υπουργός Υγεία Ανδρέας Ξανθός, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ), Σταμάτη Βαρδαρό και τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), Γιώργο Γιαννόπουλο.

Ο κ. Ξανθός θα επισκεφθεί αρχικά το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», όπου θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου και στη συνέχεια ανοιχτή συζήτηση με τους εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος και των κέντρων υγείας της περιοχής.

Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωναννίνων. Εκεί θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, τον πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εκπροσώπους των εργαζομένων και των νοσοκομειακών γιατρών, καθώς και της Περιφέρειας και του Δήμου. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου με τους εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος, του ΠΕΔΥ και του ΕΚΑΒ, την Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Ηπείρου, βουλευτές του νομού κ.α.

Το πρόγραμμα του κ. Βαρδαρού περιλαμβάνει επίσκεψη στη Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ Ιωαννίνων και το Περιφερειακό Ιατρείο Ελεούσας και συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ιωαννίνων.