ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Επίσκεψη Κέλλα και στελεχών της ΝΔ στον «Ευαγγελισμό»

Κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Τομέα Υγείας του Κόμματος, βουλευτή Λάρισας, κ. Χρήστο Κέλλα, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».

Επίσκεψη Κέλλα και στελεχών της ΝΔ στον «Ευαγγελισμό»

Το κλιμάκιο συναντήθηκε με την Διοίκηση του νοσοκομείου, καθώς και με εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων.

Πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος, με κατάθεση προτάσεων από πλευράς των εργαζομένων και ανταλλαγή απόψεων για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Κέλλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα επισκεφθήκαμε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, στο οποίο γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό, δίνουν καθημερινά μάχη με προβλημάτα, προσπαθώντας για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στους πολίτες.

Σε όλους αυτούς οφείλουμε απεριόριστο σεβασμό και βαθιά εκτίμηση. Η Υγεία, με την σημερινή Κυβέρνηση, έχει "καταντήσει φτωχός συγγενής" του κοινωνικού κράτους. Η εικόνα που συναντούμε στα νοσοκομεία όλης της Επικράτειας, αποτελεί ομολογία της ανικανότητάς τους.

Η βελτίωση αυτής της κατάστασης είναι το μεγάλο στοίχημα για την παράταξή μας. Πρωταρχικός στόχος μας - για να λυθούν τα προβλήματα υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης των Δομών Υγείας - είναι ένα σχέδιο λειτουργικής ανασυγκρότησης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που σήμερα είναι υπό διάλυση.

Η Νέα Δημοκρατία αποκαθιστά την σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες».