ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

B. Οικονόμου: Στο έλεός τους τα δημόσια νοσοκομεία

«Ο κατήφορος της δήθεν κοινωνικά ευαίσθητης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει τελειωμό. Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει εγκαταλείψει στο έλεός τους τα δημόσια νοσοκομεία και μαζί τους πολίτες που απαιτούν ένα υψηλό επίπεδο παροχών υγείας»

B. Οικονόμου: Στο έλεός τους τα δημόσια νοσοκομεία

Αυτό τονίζει, σε ανακοίνωσή του, ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου, σχετικά με την εικόνα εγκατάλειψης, όπως τη χαρακτηρίζει, του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Όπως επισημαίνει, η εικόνα εγκατάλειψης του Ευαγγελισμού, ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, είναι απολύτως ενδεικτική του τι συμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα.

«Αντί να ασχοληθεί με το πώς θα βρεθεί λύση με το ζήτημα που έχει προκύψει με τον στεφανιογράφο του νοσοκομείου, ο οποίος παραμένει εκτός λειτουργίας σχεδόν είκοσι μέρες, το υπουργείο Υγείας βάζει άλλες προτεραιότητες προκειμένου να ικανοποιήσει γνωστούς και κομματικούς φίλους» σχολιάζει ο κ. Οικονόμου.

«Η κυνική αδιαφορία τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ευτυχώς για τη χώρα, ο χρόνος τους μετρά αντίστροφα» καταλήγει ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Ευαγγελισμός: Προσφυγή εργαζομένων για την κατάσταση στο Ψυχιατρικό Τμήμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ