ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Αυτοψία Γ.Πατούλη στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής

Αυτοψία Γ.Πατούλη στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείo Δυτικής Αττικής, διαπίστωσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς και ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους, για τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού και τα προβλήματα στη συντήρηση και στην υλικοτεχνική υποδομή του νοσοκομείου, που δυσχεραίνουν τη λειτουργία του.

Στη συνέχεια ο κ. Πατούλης συναντήθηκε με το διοικητή του νοσοκομείου κ. Δ. Μπούτο και την υποδιοικήτρια κ. Α. Χρυσαφή ,στους οποίους επεσήμανε την ανάγκη πλήρους επαναλειτουργίας του νοσοκομείου.

«Θα πρέπει να γίνει προσπάθεια στελέχωσης του νοσοκομείου, προκειμένου να καλυφθούν τα σοβαρά κενά που δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία του και να δρομολογηθεί άμεσα η αποκατάσταση των προβλημάτων στις υποδομές ώστε να αναδειχθεί ως κέντρο χρονίων παθήσεων αλλά και να αναπτυχθούν εξειδικευμένες μονάδες, για να αποσυμφορηθούν το Γενικό Κρατικό Νίκαιας και το Αττικόν, τα οποία τώρα εξυπηρετούν μεγάλο όγκο πληθυσμού»,τόνισε ο Γιώργος Πατούλης.

Το νοσοκομείο είχε κλείσει το 2013 και επαναλειτούργησε το 2016, με τη μεταφορά διαφόρων υγειονομικών μονάδων στις εγκαταστάσεις του.

Best of DPG network

Ρωτήστε τον γιατρό

PlusQueen