ΥΓΕΙΑ

Το 1ο Συμπόσιο για την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή

Το 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο  για την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή πραγματοποιείταιαύριο 18 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής(Πανανικολή 10 Χαλάνδρι).
Το 1ο Συμπόσιο για την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή

Το 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο για την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή πραγματοποιείταιαύριο 18 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής(Πανανικολή 10 Χαλάνδρι).

Σκοπός του συμποσίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής κ. Κ. Πάντο, είναι να εφοδιάσει μεγνώσεις τους απασχολούμενους στον τομέα της υγείας σε θέματα που αφορούν στηνΜητέρα και το παιδί στην περιγεννητική περίοδο αλλά και σε θέματαπροεμφυτευτικής Γενετικής Διάγνωσης. Ακόμη, να αναφερθεί στην διαχείριση της υπογονιμότητας και την πιθανή σχέσητων φαρμάκων με την καρκινογέννεση και να καταγράψει προβληματισμούς καιερωτήματα ηθικά δεοντολογικά και νομικά τα οποία προκύπτουν από τα παραπάνωθέματα.

Στα πλαίσια του συμποσίου, θα γίνει έναρξη προγράμματος συμπληρωματικής εξαποστάσεως εκπαίδευσης e-learning του Εθνικού ΚαποδιστριακούΠανεπιστημίου Αθηνών με την κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών ΑΕ για το έτος 2013-2014.

Το συμπόσιο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής.