ΥΓΕΙΑ

Διαβήτης: Γαλάζια Χριστούγεννα στην Θεσσαλονίκη

Μία Μοναδική Εκδήλωσηγεμάτη Τέχνη, Ενημέρωση & Παιδικά Χαμόγελα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη11 Δεκεμβρίου, στο Γενικό νοσοκομείο Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη, σηματοδοτώντας, το επόμενο αποφασιστικό βήμα της Κάρτας Διαβήτη .

Διαβήτης: Γαλάζια Χριστούγεννα στην Θεσσαλονίκη

Μία Μοναδική Εκδήλωσηγεμάτη Τέχνη, Ενημέρωση & Παιδικά Χαμόγελα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη11 Δεκεμβρίου, στο Γενικό νοσοκομείο Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη, μεδιοργανωτές την διοίκηση του νοσηλευτηρίου, την Κάρτα Διαβήτη και 10 έλληνεςκαλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς.

Πρόκειται για ένα ΜπλέΔιαδραστικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό, μια Μοναδική Καλλιτεχνική Έκθεση, μιασειρά από Επιστημονικές Ομιλίες και μια Ζωντανή Δημοπρασία Έργων Τέχνης,ταοποία συνθέτουν το επόμενο αποφασιστικό βήμα της Κάρτας Διαβήτη.

Η εκδήλωση, πραγματοποιείται με την ΕυγενικήΧορηγία των ABBOTT Diabetes Care, BAYER Diabetes Care, τηΔυναμική Υποστήριξη της LILLY ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ, της MENARINI Diagnostics,της ΒΙΑΝ, της PARAPHARM και την Αμέριστη Βοήθεια της SONY καιτης ΜΕΒΓΑΛ, τη βοήθεια της EURODIET και της NOVONORDISK που στήριξαν το "Λεύκωμα Ονείρων", τη δημιουργικήσυμμετοχή του ΑΚΤΟ, την Επικοινωνιακή Υποστήριξη τουΔημοσιογραφικού Οργανισμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και υπό την Αιγίδα του ΔήμουΘεσσαλονίκης.

Η Κάρτα Διαβήτη συνεχίζειακατάπαυστα το κοινωνικό της έργο, με στόχο την Αποτελεσματική Ενημέρωσηκαι Ουσιαστική Ευαισθητοποίηση του Κοινού για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, μέσα απόΧρώματα και Ιδέες, Τέχνη, Παιχνίδια και Συμβουλές που θα γεμίσουν τη Ζωή μας μεΧαμόγελο και θα κάνουν Κάθε Μέρα μας πιο Εύκολη, πιο Δυνατή!