ΥΓΕΙΑ

Ρομποτική Τεχνολογία: νέα εποχή για την ορθοπεδική

Μία νέα εποχή τεχνολογίαςκαι εξέλιξης ανοίγει για την χώρα μας στο κομμάτι της ορθοπεδικής, καθώς ηΕλλάδα  κατέστη μία από τις τρεις χώρεςστην Ευρώπη που διαθέτει ρομποτική τεχνολογία στον τομέα αυτό.
Ρομποτική Τεχνολογία: νέα εποχή για την ορθοπεδική

Μία νέα εποχή τεχνολογίαςκαι εξέλιξης ανοίγει για την χώρα μας στο κομμάτι της ορθοπεδικής, καθώς ηΕλλάδα κατέστη μία από τις τρεις χώρεςστην Ευρώπη που διαθέτει ρομποτική τεχνολογία στον τομέα αυτό.

Για τον λόγο αυτό, αύριο Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 14:00 μ.μ. στοαμφιθέατρο του Νοσοκομείου METROPOLITAN, θα γίνει η παρουσίαση του υπερσύγχρονουαμερικανικού ορθοπεδικού ρομπότ ΜΑΚΟ.

Το ρομπότ MAKO είναι μοναδικό στο είδος του καιβρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης παγκοσμίως. Με την βοήθεια τουρομπότ MAKO, το οποίοπραγματοποιεί επεμβάσεις εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας, μπορούν νααντιμετωπιστούν βλάβες στην άρθρωση του γόνατος έγκαιρα πολύ πριν χρειαστεί ναπραγματοποιηθεί ολική αντικατάσταση της άρθρωσης. Με τη χρήση του ορθοπεδικούρομπότ επιτυγχάνεται μικρότερος χρόνος αποκατάστασης, μειώνονται οι επιπλοκέςκαι η απώλεια αίματος.

Στην εκδήλωση θαμιλήσουν ο Αμερικάνος Ειδικός Dr. Frederick Buechel Jr. MD, ο οποίος είναι ο σημαντικότερος ρομποτικός χειρουργόςπαγκοσμίως, καθώς επίσης οι εξειδικευμένοι Διευθυντές Χειρουργοί ΡομποτικήςΟρθοπαιδικής κκ. Κωνσταντίνος Δρετάκης και Διονύσιος Χίσσας.