ΥΓΕΙΑ

Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο μαστού από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δωρεάν εξετάσεις για το καρκίνο του μαστού, αλλά και ψηφιακή μαστογραφία στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ, περιλαμβάνει η Ενημερωτική Διημερίδα που οργανώνουν η Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας & Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου  Αθηνών
Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο μαστού από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δωρεάν εξετάσεις για το καρκίνο του μαστού, αλλά και ψηφιακή μαστογραφία στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ, περιλαμβάνει η Ενημερωτική Διημερίδα που οργανώνουν η Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας & Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Εταιρεία Απεικονίσεων Μαστού και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "'Αλμα Ζωής" με στόχο την Πρόληψη - Έγκαιρη Διάγνωση και Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού, στις 11 και 12 Απριλίου 2014.


Στα πλαίσια της Διημερίδας θα πραγματοποιηθούν κατατοπιστικές Ομιλίες Ενημέρωσης του Κοινού στο Μικρό Αμφιθέατρο του Αρεταίειου Νοσοκομείου (Βασ. Σοφίας 76, Αθήνα), την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 και ώρα 18:00 – 20:00.


Επιπλέον η Διημερίδα περιλαμβάνει:


α) Δωρεάν εξέταση ψηλάφησης μαστού από ειδικευμένους ιατρούς σε όσες γυναίκες το επιθυμούν,


β) Δωρεάν ενημέρωση από ειδικούς,


γ) Εξέταση υπερήχων, όπου απαιτείται και


δ) Ψηφιακή Μαστογραφία, όπου κριθεί απαραίτητο (η Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας & Ιατρικής Απεικόνισης του Παν/μιου Αθηνών, θα τις εκτελέσει με αντίτιμο τα έξοδα της εξέτασης, δηλαδή 25€ ανά Μαστογραφία).


Όλο αυτό το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε χώρο που ευγενικά προσφέρεται από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Απριλίου από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ. στο 2ο όροφο του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου (οδός Παπαδιαμαντοπούλου 20, Ιλίσια, Μετρό Μέγαρο Μουσικής).

Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας και θα οργανωθούν ειδικά ραντεβού για εξετάσεις μαστογραφίας και υπερήχων και μέσα στον Απρίλιο και το Μάιο.