ΥΓΕΙΑ

Αναίμακτα και με ασφάλεια η θεραπεία των αιμορροϊδων με το μηχάνημα υπερήχων Trilogy

Το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα ασύρματο μηχάνημα υπερήχων TRILOGY,  για την θεραπεία των αιμορροΐδων, λειτουργεί το Ιατρικό Περιστερίου. Αντίστοιχα μηχανήματα λειτουργούν ήδη στη Γερμανία και τις ΗΠΑ. 

Αναίμακτα και με ασφάλεια η θεραπεία των αιμορροϊδων με το μηχάνημα υπερήχων Trilogy

Η θεραπεία των αιμορροΐδων γίνεται πλέον πολύ γρήγορα, αναίμακτα, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια. Το μηχάνημα αυτό, σύμφωνα με τους επιστήμονες του Ιατρικού Περιστερίου έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

- Αποκαθιστά την πρόπτωση των αιμορροΐδων έξω από τον πρωκτό και ελαχιστοποιεί τον πόνο.

- Δεν προκαλεί εκτομή ή ακρωτηριασμό των ιστών, αλλά ούτε και πληγή.

- Οι ασθενείς έχουν γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην εργασία και στις καθημερινές δραστηριότητες άμεσα.

- Δίνει τη δυνατότητα η αφαίρεση να γίνει και με τοπική αναισθησία όπου είναι εφικτό.

«Η νέα γενιά TRILOGY, συνδυάζει όλα τα αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα της μεθόδου των υπερήχων (Doppler) με την ευελιξία της ασύρματης τεχνολογίας (Bluetooth)» τονίζει ο διαπρεπής χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος, Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής και Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Ιατρικού Περιστερίου.

«Για τους ασθενείς», προσθέτει ο Δρ. Ξιάρχος, που έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από δύο χιλιάδες επεμβάσεις θεραπείας αιμορροΐδων με υπερήχους, «η μέθοδος προσφέρει μία ασφαλή και πιο ριζική θεραπεία σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους, με άμεση αποτελεσματικότητα και ανακούφιση από όλα τα συμπτώματα της αιμορροϊδοπάθειας ακόμα και του πιο προχωρημένου σταδίου!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ