ΥΓΕΙΑ

Κλινική Γένεσις: Ημερίδα για την πρωτοπορία, με αφορμή την επέτειο 10 ετών της

Επιστημονική Ημερίδα, με τίτλο «Πρωτοπορία σε ένα τοπίο που εξελίσσεται», πραγματοποιεί η μικτή (Μαιευτική-Γυναικολογική-Χειρουργική) ιδιωτική κλινική Γυναίκας στη Β. Ελλάδα «ΓΕΝΕΣΙΣ», το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 09.30 π.μ., στην αίθουσα Επιστημονικών Εκδηλώσεων της Κλινικής, στο πλαίσιο της επετείου των 10 ετών λειτουργίας της, η «ΓΕΝΕΣΙΣ».

Κλινική Γένεσις: Ημερίδα για την πρωτοπορία, με αφορμή την επέτειο 10 ετών της

Κεντρικό θέμα της ημερίδας, που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επιστημονικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η «ΓΕΝΕΣΙΣ», είναι η παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων στους τομείς της μαιευτικής, της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και του προγεννητικού ελέγχου, της νεογνολογίας, της πλαστικής χειρουργικής, της υστεροσκόπησης και της γυναικολογικής ογκολογίας.

Η εκδήλωση θα αποτελείται από τρία μέρη και θα έχει ως τιμώμενο πρόσωπο και κεντρικό ομιλητή τον παγκοσμίου φήμης μαιευτήρα – γυναικολόγο, Δρ. Rudi Campo, Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Γυναικολογικής Χειρουργικής (EAGS), επικεφαλής του IVF laboratory ZOL Genk και πρώην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (ESGE), ο οποίος και θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην υστεροσκόπηση, σε ομιλία με τίτλο «Hysteroscopy beyond the frontier».

Εδώ και 10 χρόνια η «ΓΕΝΕΣΙΣ» πρωταγωνιστεί στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και υποστηρίζει την προαγωγή της ιατρικής επιστήμης, διοργανώνοντας επιστημονικές ημερίδες που στοχεύουν στη διαρκή ενημέρωση και επιμόρφωση της ιατρικής και επιστημονικής κοινότητας, στους τομείς που συνδέονται με την Υγεία της Γυναίκας.

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της, η «ΓΕΝΕΣΙΣ» βρίσκεται δίπλα στη Γυναίκα στις πιο σημαντικές, αλλά και στις πιο δύσκολες στιγμές της. Από τις απαιτούμενες διαγνωστικές εξετάσεις, μέχρι τη γέννηση μιας νέας ζωής, αλλά και την αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών, οι άνθρωποι της «ΓΕΝΕΣΙΣ» αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους ως προσωπικό χρέος, αλλά και ως έργο ζωής.