ΥΓΕΙΑ

Ανάταξη Καρδιακής Ανακοπής από το ΕΚΑΒ σε 65χρονο (βίντεο)

Έπειτα από τις κοπιώδεις προσπάθειες των ανδρών του ΕΚΑΒ, ο 65χρονος επανήλθε στη ζωή μετά από 45 ολόκληρα λεπτά.

Ανάταξη Καρδιακής Ανακοπής από το ΕΚΑΒ σε 65χρονο (βίντεο)

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, άντρες του ΕΚΑΒ σπεύδουν και σώζουν τη ζωή ενός 65χρονου άνδρα. Πρώτα στο σημείο είχε φτάσει η Διασωστική Μηχανή και το πλήρωμα του απλού ασθενοφόρου.

Στην περιγραφή του βίντεο αναφέρεται: «Κατευθυνόμαστε σε καρδιακή ανακοπή στο δρόμο 65χρονου άνδρα. Στο σημείο ήδη είχε φτάσει η Διασωστική Μηχανή και το πλήρωμα του απλού ασθενοφόρου. Δείτε ένα μικρό δείγμα της καθημερινότητας και της δουλειάς του Ε.Κ.Α.Β. που γίνεται σε όλη την Ελλάδα από τους Διασώστες του.»

«Μετά από 45 πιεστικά λεπτά (για εμάς που ήμασταν στο σημείο) οι προσπάθειες μας απέδωσαν... Τα σημάδια ζωής στον 65χρονο εμφανίστηκαν... Η καρδιά επανήλθε σε λειτουργία... Παρελήφθη και παραδόθηκε στα ΤΕΠ στο Τμήμα Αναζωογόνησης από όπου και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πλήρωμα του Α2 στον συνάδελφο με την Διασωστική Μηχανή (ΜΡ1) και φυσικά την Γιατρό μας και το ζευγάρι μου στην δουλειά για την άψογη και άκρως επαγγελματική τους αντιμετώπιση στο περιστατικό αυτό. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να έχει αίσιο τέλος αυτή η περιπέτεια του άτυχου (τυχερού) 65χρονου.»

{youtube}r81otcbvdgs{/youtube}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ