ΥΓΕΙΑ

Αυτό το καλοκαίρι κρατήστε τους μύκητες μακριά από τα πόδια σας!

Τα πόδια είναι από τα μέρη του σώματος που έχουν περισσότερους ιδρωτοποιούς αδένες από οποιοδήποτε άλλο.

Αυτό το καλοκαίρι κρατήστε τους μύκητες μακριά από τα πόδια σας!

Έτσι, ειδικά το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθούν μύκητες, γεγονός που οφείλεται στη ζέστη, στην υγρασία λόγω εφίδρωσης των ποδιών, αλλά και στο ότι πολλοί χρησιμοποιούν διαρκώς παπούτσια που δεν αερίζονται καλά.

Η συχνότερη μυκητίαση που αναπτύσσεται στα πόδια είναι το επονομαζόμενο «πόδι των αθλητών», που οφείλεται σε μόλυνση είτε με candida είτε με δερματόφυτο.

Τα συμπτώματα της συγκεκριμένης μυκητίασης, που μπορεί να εμφανιστούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό μεταξύ τους, είναι ξηροδερμία, κνησμός, απολέπιση, φλεγμονή και φλύκταινες, οι οποίες συχνά σκάνε, δημιουργώντας επώδυνες και φλεγμαίνουσες πληγές.

Η μυκητίαση μπορεί να εξαπλωθεί στα πέλματα και στα νύχια των ποδιών, αλλά και σε άλλα τμήματα του σώματος, ιδίως όταν ξύνεται ο πάσχων και εν συνεχεία αγγίζει άλλα σημεία του δέρματός του.

Η καλή υγιεινή, λοιπόν, είναι το κλειδί για την πρόληψη κάτι που μπορείτε να το πετύχετε, επιλέγοντας ανάμεσα σε αποσμητικά και αντιιδρωτικά, ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Με μια επίδραση ψύξης και ευχάριστο άρωμα για την καταπολέμηση της κακοσμίας των ποδιών, ένα αποσμητικό όπως το Hansaplast Fresh Active είναι η καλύτερη επιλογή.

HS31

Το Hansaplast Fresh Active παρέχει μακροχρόνια προστασία από τις δυσάρεστες οσμές, ανανεώνει τα πόδια σας και βοηθά στην πρόληψη της μυκητίασης.

Χρησιμοποιήστε το σπρέι για 24ωρή έξτρα αίσθηση φρεσκάδας, με αναζωογονητικό άρωμα λεμονιού και περγαμόντου.

Εναλλακτικά, για εξασφαλισμένη προστασία από μύκητες, μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας το ανθιδρωτικό ποδιών Hansaplast Silver Αctive, το οποίο παρέχει 48ωρη ασφαλή προστασία από τις οσμές.

HS32

Η ενεργή αντιβακτηριακή σύνθεση του με τα ιόντα αργύρου προστατεύει αξιόπιστα από την εφίδρωση και αποτρέπει εγγυημένα την εκδήλωση μυκητίασης.

Αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα της ευρείας γκάμας προϊόντων περιποίησης ποδιών Hansaplast, o Ελληνικός Σύλλογος Ποδιάτρων Ποδολόγων προτείνει τα συγκεκριμένα προϊόντα με την ένδειξη «Συνιστάται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων», που αποτυπώνεται πάνω στις συσκευασίες των προϊόντων περιποίησης ποδιών Hansaplast.

logo final new