ΥΓΕΙΑ

Optrex Actimist 2 in 1: Δείτε τη διαφορά με τα μάτια κλειστά

Αν ο τρόπος ζωής σας σημαίνει αρκετές ώρες εργασίας σ' ένα υπολογιστή, χωρίς διαλείμματα, ή σε κλειστό περιβάλλον με κλιματισμό, πολύωρη οδήγηση, ελλιπή ύπνο, ή συχνά ξενύχτια, και έχετε διαπιστώσει ότι τα μάτια σας συχνά είναι κουρασμένα, ξηρά, ερεθισμένα και κόκκινα, δοκιμάστε το νέο Optrex Actimist 2in1.

Optrex Actimist 2 in 1: Δείτε τη διαφορά με τα μάτια κλειστά

Το Optrex Actimist 2 in1, που διατίθεται αποκλειστικά σε φαρμακεία , προσφέρει άμεση ανακούφιση που διαρκεί έως και 4 ώρες

Η καινοτομία του προϊόντος έγκειται στα λιποσώματα που περιέχει επιτρέποντας την εφαρμογή του σε μάτια κλειστά. Τα λιποσώματα αρχίζουν να αναμιγνύονται με τα φυσικά λιπίδια του ματιού. Έτσι, μετακινώντας τα βλέφαρα τα λιποσώματα διανέμονται σε ολόκληρη την επιφάνειά του σταθεροποιώντας τη λιπιδική στοιβάδα, η ανεπάρκεια της οποίας αποτελεί την αιτία των 80% των περιπτώσεων της ξηρότητας και ερεθισμού των ματιών.

Τα συστατικά του Optrex Actimist 2 in1, προέρχονται από φυσικά εκχυλίσματα φυτών ενώ η προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη), που περιέχει, εισχωρεί εύκολα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος γύρω από τα μάτια σας και μετατρέπεται σε βιταμίνη Β5. Έχει σημαντικές ενυδατικές, αντιφλεγμονώδεις και ήπιες επουλωτικές ιδιότητες διεγείροντας τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων.

• Η εφαρμογή του είναι εύχρηστη αφού ψεκάζεται σε κλειστά μάτια από απόσταση 10 cm και μπορεί να γίνει 3-4 φορές την ημέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μακιγιάζ ακόμη και φορώντας φακούς επαφής, δεν χρειάζεται καθρέφτης για την εφαρμογή του και δεν δημιουργεί θολή όραση για το λόγο αυτό είναι ασφαλές για χρήση πριν από την οδήγηση ή το χειρισμό μηχανημάτων

Δεν έχει καμία γνωστή αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα, ωστόσο καλό θα ήταν να αποφεύγεται η ταυτόχρονη χρήση με άλλα κολλύρια πέραν των 10 λεπτών. Το Optrex Actimist 2in1 σφραγίζεται αεροστεγώς ώστε να μην εκτίθεται σε μολυσματικούς παράγοντες κατά τη διάρκεια της χρήσης, ως εκ τούτου μπορεί να μοιραστεί μεταξύ των χρηστών ενώ κάθε μπουκάλι περιέχει 100 εφαρμογές .

Διατίθεται σε δύο εύχρηστες μορφές: Σε σπρέι των 10ml με λιανική τιμή €17.99 και σε κολλύριο των 10 ml με λιανική τιμή €8.49

Tips για ξεκούραστα μάτια

• Κάντε συχνά διαλείμματα από την εργασία σας μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή – κοιτάζετε μακριά τουλάχιστον κάθε 5 λεπτά.
• Όταν οδηγείτε μεγάλες αποστάσεις, κάντε διάλειμμα τουλάχιστον κάθε 2 ώρες
• Προσπαθείστε να μην ξενυχτάτε συνεχόμενα και να κοιμάστε όσες ώρες σας είναι απαραίτητο
• Μην είστε συνέχεια σε κλειστό περιβάλλον με air-condition , σε χώρο καπνιστών ή με αιθαλομίχλη.

Διαβάστε ακόμη:

Αηδία! Δεν θα πιστεύετε γιατί κοκκινίζουν τα μάτια στην πισίνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ