ΥΓΕΙΑ

Εξοπλισμός 100.000 δωρεάν μετρήσεων σακχάρου από τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA

Δωρεάν τον πλήρη εξοπλισμό (μηχανήματα μέτρησης και αναλώσιμο υλικό) για την πραγματοποίηση συνολικά 100.000 μετρήσεων σακχάρου, χορήγησαν τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και τα Κέντρα Πρόληψης (ΚΕΠ Υγείας) για το Πρόγραμμα: «Πρόληψη Σακχαρώδη Διαβήτη με Δωρεάν Εξετάσεις στο Γενικό Πληθυσμό».

Εξοπλισμός 100.000 δωρεάν μετρήσεων σακχάρου από τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA

Παράλληλα, τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana ανέλαβαν τη δημιουργία του σχετικού ενημερωτικού υλικού.

Στόχος του Προγράμματος, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 και διήρκησε δέκα ημέρες, είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση της νόσου μέσω της μέτρησης του γενικού πληθυσμού, καθώς ο σακχαρώδης διαβήτης αποτελεί μείζον πρόβλημα υγείας στο δυτικό κόσμο.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν συνολικά 60 δήμοι και συγκεκριμένα οι δήμοι: Αγίας Βαρβάρας, Αγίας Παρασκευής, Αιγάλεω, Αγρινίου, Αλίμου, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολης, Αμαρουσίου, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αμφίκλειας-Ελάτειας, Ανατολικής Μάνης, Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Βόλου, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Γρεβενών, Δέλτα, Δυτικής Μάνης, Δωρίδας, Ηλιούπολης, Ηρακλείου, Θερμαϊκού, Θήβας, Ιεράπετρας, Ιλίου, Ι.Π. Μεσολογγίου, Καβάλας, Καλλιθέας, Κεφαλονιάς, Κιλελέρ, Κοζάνης, Κορυδαλλού, Λαγκαδά, Λαυρεωτικής, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μακρακώμης, Μαραθώνα, Μεταμόρφωσης, Μήλου, Μονεμβασιάς, Νέστου, Ξάνθης, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Παπάγου-Χολαργού, Πέλλας, Πεντέλης, Περιστερίου, Πρεσπών, Πυλαίας-Χορτιάτη, Ρόδου, Σπάρτης, Σπάτων-Αρτέμιδος, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Φιλοθέης-Ψυχικού, Φυλής, Χαλανδρίου, Χερσονήσου, Χίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana, Κώστας Κανάρογλου δήλωσε: «Από την ίδρυσή τους τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana έχουν θέσει στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων τους τη στήριξη των ευπαθών ομάδων. Η συνεργασία μας με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και η δωρεάν παροχή του εξοπλισμού για την πραγματοποίηση 100.000 μετρήσεων σακχάρου αποδεικνύει τη δέσμευσή μας και την προσήλωσή μας στο στόχο αυτό».

Σχετικά με τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana:

Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς των Φαρμακευτικών Προϊόντων, του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού, της Ειδικής & Κλινικής Διατροφής, της Βρεφικής Φροντίδας, των Συμπληρωμάτων Διατροφής & Βιταμινών, των Καλλυντικών & Δερμοκαλλυντικών. Η εργοστασιακή μονάδα και τα φαρμακευτικά εργαστήρια της Cana διαθέτουν γραμμές παραγωγής που λειτουργούν με αυστηρές προδιαγραφές και παράγουν προϊόντα ιδιαίτερων απαιτήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ