ΥΓΕΙΑ

Ημέρα Δωρεάν Εξέτασης Ποδιών με την ευγενική χορηγία των προϊόντων Hansaplast

Μία σημαντική πρωτοβουλία για την υγεία των ποδιών πραγματοποιεί η μάρκα Hansaplast σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για τον Διαβήτη, στις 14 Νοεμβρίου.

Ημέρα Δωρεάν Εξέτασης Ποδιών με την ευγενική χορηγία των προϊόντων Hansaplast

Συγκεκριμένα, σε επιλεγμένα φαρμακεία, σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού δωρεάν εξέτασης ποδιών από εξειδικευμένο ποδίατρο/ ποδολόγο εντός του φαρμακείου. Η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 9-14 Νοεμβρίου.

Η ευαισθητοποίηση και η σωστή ενημέρωση αναφορικά με την υγεία τον ποδιών είναι το πρώτο πολύ σημαντικό βήμα για την πρόληψη των ασθενειών και προβλημάτων, που συσχετίζονται με τα κάτω άκρα. Στο πλαίσιο αυτό, με την ευγενική χορηγία των προϊόντων Hansaplast, η πρωτοβουλία δωρεάν εξέτασης από εξειδικευμένους ποδιάτρους/ ποδολόγους συνιστά μία σημαντική ενέργεια αφύπνισης του κοινού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, μίας πάθησης που απειλεί σοβαρά την υγεία του ποδιού.

Με περισσότερα από 90 χρόνια εξειδίκευσης, η μάρκα Hansaplast έχει αναπτύξει μία διευρυμένη ποικιλία προϊόντων, που στοχεύουν στην προστασία του ποδιού και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων, ενώ παράλληλα προϊόντα Hansaplast ενδείκνυνται για την φροντίδα του «διαβητικού ποδιού».

Κατάλληλα για την περιποίηση του «διαβητικού ποδιού» είναι τα εξής προϊόντα: κρέμες για την αντιμετώπιση του ξηρού δέρματος, όπως η Hansaplast Yδατική Κρέμα Ποδιών Soft Feeling και η Hansaplast Κρέμα Ανάπλασης Ποδιών με 10% Ουρία, κρέμες για την αντιμετώπιση των σκληρύνσεων, όπως η Hansaplast Anti Callus Κρέμα και το Hansaplast Anti Callus Peeling, αποσμητικά σπρέι για τη μείωση της κακοσμίας, όπως το Hansaplast Silver Active, και την αίσθηση φρεσκάδας και προστασία από την κακοσμία στα κάτω άκρα, όπως το Hansaplast Fresh Active, καθώς και οι μικροί στρογγυλοί προστατευτικοί δακτύλιοι, οι οποίοι είναι ειδικά σχεδιασμένοι για την προστασία από την πίεση και την τριβή των παπουτσιών. Τα προϊόντα Hansaplast περιποίησης ποδιών προστατεύουν και προλαμβάνουν από πιθανούς τραυματισμούς, που σχετίζονται με την επιδερμίδα του ποδιού, ενώ σε καταστάσεις που ο κίνδυνος εμφανιστεί, παρέχουν άμεση και αποτελεσματική δράση για την αντιμετώπισή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα περιποίησης ποδιών Hansaplast συνιστώνται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων και είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά με την Beiersdorf AG

Η εταιρία καλλυντικών Beiersdorf AG έχει έδρα το Αμβούργο στην Γερμανία και απασχολεί περίπου 17.000 εργαζομένους παγκοσμίως.

Οι πωλήσεις το 2014 έφθασαν τα 6,3 δισεκατομμύρια ευρώ και η εταιρία είναι εισηγμένη στο DAX. Η Nivea, που ανήκει στη Beiersdorf, είναι η Νο1 μάρκα περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας παγκοσμίως*. Ανάμεσα σε άλλα ονόματα που περιλαμβάνονται στο επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας είναι οι Eucerin, La Prairie, Liposan και Hansaplast. Η θυγατρική εταιρία tesa SE είναι ένας από τους παγκόσμιους κύριους κατασκευαστές αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων για τη βιομηχανία, το εμπόριο και τους καταναλωτές. Η Beiersdorf έχει περισσότερα από 130 χρόνια εμπειρίας φροντίδας της επιδερμίδας και είναι γνωστή για τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

*Πηγή: Euromonitor International Ltd. –NIVEA ως παγκόσμια μάρκα στις κατηγορίες Περιποίηση Σώματος, Περιποίηση Προσώπου και Περιποίηση Χεριών-, στον τομέα της λιανικής, 2014.