ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΓΕΙΑ: Νέο εξειδικευμένο τμήμα μεταμόσχευσης μαλλιών

Ένα νέο, απόλυτα εξειδικευμένο τμήμα μεταμόσχευσης μαλλιών ξεκινά τη λειτουργία του στο ΥΓΕΙΑ, μέσα σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο, τόσο σε τεχνολογικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο στελέχωσης από ιατρικό προσωπικό.

ΥΓΕΙΑ: Νέο εξειδικευμένο τμήμα μεταμόσχευσης μαλλιών

Συνδυάζοντας το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για όποια τεχνική επιλέξει ο ενδιαφερόμενος (FUE, Strip, Micro Strip), το νέο τμήμα του ΥΓΕΙΑ δίνει νέες διαστάσεις στις τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών.

Εγγύηση για την επιτυχία του νέου τμήματος μεταμόσχευσης μαλλιών και τα άρτια αποτελέσματα των επεμβάσεων, αποτελεί τόσο η πολύχρονη εμπειρία και η εξειδίκευση του επικεφαλής του τμήματος Δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλου, όσο και το υψηλό επίπεδο του ΥΓΕΙΑ που είναι ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά θεραπευτήρια στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα το μοναδικό στη χώρα που από το 2010 ανήκει στην επίλεκτη ομάδα των νοσοκομείων του κόσμου, τα οποία έχουν λάβει τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης JCI (Gold Seal of Approval®).

Ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος, ο οποίος πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών έχοντας πραγματοποιήσει χιλιάδες επεμβάσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δήλωσε αναφερόμενος στην ανάληψη των καθηκόντων του ως επικεφαλής του τμήματος:

«Είναι μεγάλη τιμή η έναρξη της συνεργασίας μου μ’ ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία στον κόσμο. Πρόκειται για μια συνεργασία που θα λειτουργήσει προς όφελος όλων εκείνων που επιθυμούν να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών καθώς θα δώσει νέες διαστάσεις στις τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών και στην προσπάθειά μας να τις τελειοποιήσουμε».

Διαβάστε ακόμη:

Αρίστευσε ο Όμιλος Υγεία στα βραβεία «Salus Index 2017»

O Όμιλος Υγεία στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδας