ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτισμός: Ημερίδα από τους Λογοθεραπευτές

Ημερίδα με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα των Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος, διοργανώνει η Ομάδα Eιδικού Eνδιαφέροντος για τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων-Λογοθεραπευτών Ελλάδος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό, την Κυριακή 1 Απριλίου στις 10.00 πμ, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Αυτισμός: Ημερίδα από τους Λογοθεραπευτές

Η Ημερίδα είναι δωρεάν για τα άτομα με αυτισμό και τους γονείς ατόμων με αυτισμό. Για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους υπάρχει κόστος συμμετοχής 20,00 ευρώ.

Στο πρόγραμμα των ομιλιών της Ημερίδας θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σχολείο.
Θα μιλήσουν επαγγελματίες από το χώρο της υγείας όπως παιδοψυχίατροι, και νοσηλευτές καθώς και της ειδικής αγωγής, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικοί παιδαγωγοί και θεατροπαιδαγωγοί.

Για επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος στο 2103848362 (ώρες 09.00 – 15.00) ή στο email epep@selle.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΣΕΛΛΕ.

Διαβάστε επίσης:

Πρόληψη αυτισμού: Τι πρέπει να περιλαμβάνει η διατροφή της εγκύου



Αυτισμός: Ποια είναι τα συμπτώματα ανά ηλικία - Προσυμπτωματικά Ερωτηματολόγια Συμπεριφοράς

Τα κιλά της γυναίκας πριν την εγκυμοσύνη παράγοντας κινδύνου για ΔΕΠΥ και αυτισμό