ΦΑΡΜΑΚO

GSE: Tο «κλειδί» για την αντιμετώπιση του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου

Νιώθετε πόνο στην κοιλιά, αίσθημα πληρότητας και φουσκώματος ή αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου;

GSE: Tο «κλειδί» για την αντιμετώπιση του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου

Τα συμπτώματα μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή, αναμφισβήτητα όμως, το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου είναι μία συνηθισμένη λειτουργική διαταραχή, που επηρεάζει μεγάλο μέρος του πληθυσμού και εμφανίζεται σε διπλάσια αναλογία στις γυναίκες από ότι στους άνδρες.

Τα ενοχλητικά και επίμονα συμπτώματα προκαλούν προβλήματα στην καθημερινότητα των ασθενών, ενώ πιθανές αιτίες της αυξημένης ευαισθησίας του εντέρου θεωρούνται η δυσανεξία σε ορισμένες τροφές, κάποια επεισόδια εντερικής λοίμωξης και το στρες. Υπάρχει τρόπος να ανακουφιστεί κάποιος;

Η διατροφή μας, για μία ακόμη φορά, είναι το «κλειδί», προκειμένου να βελτιωθεί το πρόβλημα. Μικρές αλλαγές, όπως η επιλογή τροφίμων που είναι χαμηλά σε αλλεργιογόνα και σάκχαρα μπορούν να βοηθήσουν. Καλό είναι επίσης, να αποφεύγονται τα επεξεργασμένα τρόφιμα, που επηρεάζουν τον μεταβολισμό. Αντίθετα, πρέπει να προτιμώνται οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, όπως τα λαχανικά και τα φρούτα, που είναι πλούσια σε βιταμίνες που, σε κάποιες περιπτώσεις, μπορούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό ο ασθενής να παρατηρεί αν τα συμπτώματα είναι πιο έντονα με κάποια τροφή και να ελέγχει τόσο το είδος όσο και την ποσότητά της.

Τι είναι το GSE;

Σε κάθε περίπτωση το συστατικό που πρέπει να περιλαμβάνεται οπωσδήποτε στη διατροφή όσων υποφέρουν από το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου είναι το GSE (Grapefruit Seed Extract). Πρόκειται για ένα απολύτως φυσικό συστατικό που προέρχεται από εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ και έχει ευεργετικές για τον οργανισμό μας ιδιότητες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτες και δημοσιεύσεις πανεπιστημίων και ερευνητικών ινστιτούτων σε ολόκληρο τον κόσμο, φαίνεται ότι το εν λόγω συστατικό έχει ένα πολύ μεγάλο εύρος δράσης. Θεωρείται το πιο ισχυρό φυσικό μικροβιοκτόνο με αντιική, αντιβιοτική και αντιπαρασιτική δράση. Με λίγα λόγια αποτελεί το πιο ισχυρό αντιβιοτικό της Φύσης για το έντερο.

entero 2



Το σημαντικότερο είναι ότι σέβεται την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας, ενώ η αποτελεσματικότητά του συνδυάζεται με πλήρη έλλειψη τοξικότητας ή αλληλεπίδρασης με άλλα σκευάσματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με κλινική μελέτη (*) προέκυψε ότι το GSE είναι αποτελεσματικό απέναντι σε εκατοντάδες βακτήρια και, πρωτίστως, χωρίς να επηρεάζει καθόλου την εντερική χλωρίδα.

Πώς όμως μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος ότι λαμβάνει την απαραίτητη ποσότητα που χρειάζεται ο οργανισμός του;

Το ColonLife είναι ένα καινοτόμο φυσικό προϊόν με GSE σε ταμπλέτες. Κατέχει Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας και έχει αναγνωριστεί από την επιστημονική κοινότητα των γαστρεντερολόγων της Ιταλίας.

entero 3



Κάθε συσκευασία του ColonLife περιέχει δύο καρτέλες: Μια με βουτυρικό οξύ και GSE (εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ) για τη μείωση της φλεγμονής και φυσική αντιβιοτική προστασία του βλεννογόνου του παχέος εντέρου και ακόμα μία με ειδικά επίσης πατενταρισμένα προβιοτικά με πρεβιοτικά για εξισορρόπηση της εντερικής μικροχλωρίδας. Μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση παθήσεων του παχέος εντέρου, μέσω της λειτουργικής αποκατάστασης του εντερικού βλεννογόνου. Και όλα αυτά με απολύτως φυσικό τρόπο. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για τα συστατικά του και να βιώσετε χωρίς δεύτερες σκέψεις τις θετικές του επιδράσεις στον οργανισμό σας.