ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα βασικότερα λάθη που κάνουν οι μαμάδες στη διατροφή των παιδιών τους

Η διατροφή τουπαιδιού είναι πολύ βασική. Το παιδί μαθαίνει από πολύ μικρή ηλικίαβασικούς κανόνες διατροφής τους οποίους και ακολουθεί στην ενήλικη ζωή του.Πολλά παιδιά (και μετέπειτα ενήλικες) έχουν διατροφικά απωθημένα εξαιτίας τουυπερβολικού ζήλου
Τα βασικότερα λάθη που κάνουν οι μαμάδες στη διατροφή των παιδιών τους

Η διατροφή τουπαιδιού είναι πολύ βασική. Το παιδί μαθαίνει από πολύ μικρή ηλικίαβασικούς κανόνες διατροφής τους οποίους και ακολουθεί στην ενήλικη ζωή του.Πολλά παιδιά (και μετέπειτα ενήλικες) έχουν διατροφικά απωθημένα εξαιτίας τουυπερβολικού ζήλου που έδειχνε η μητέρα τους στην υγιεινή διατροφή και τιςδίαιτες, τη στιγμή που άλλα καταλήγουν παχύσαρκοι ενήλικοι εξαιτίας τηςελαστικότητας της οικογένειάς τους. Πάμε, λοιπόν, να δούμε βασικά λάθη που κάνουνοι γονείς στη διατροφή των παιδιών τους:

- Το αναγκάζετενα φάει ακόμη και όταν δεν πεινάει: Αυτό είναι λάθος. Τοπαιδί θα πρέπει να μάθει να ακούει τον οργανισμό του και τις ανάγκες του. Ηπίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Αυτό που πρέπει να διδάξετεστο παιδί σας είναι να τρώει όταν πεινάει και να σταματάει με το που νιώθειχορτάτο.

Διαβάστε περισσότερα στο
queen.gr