ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τέσσερις εύκολοι τρόποι για καθημερινή αποτοξίνωση

Η αποτοξίνωση δεν είναι μια διαδικασία που πρέπει να σας τρομάζει. Δεν είναι απαραίτητο να στερηθείτε το φαγητό για να περιποιηθείτε τον οργανισμό σας. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές στην διατροφή σας και θα πετύχετε
Τέσσερις εύκολοι τρόποι για καθημερινή αποτοξίνωση

Η αποτοξίνωση δεν είναι μια διαδικασία που πρέπει να σας τρομάζει. Δεν είναι απαραίτητο να στερηθείτε το φαγητό για να περιποιηθείτε τον οργανισμό σας.

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές στην διατροφή σας και θα πετύχετε να κάνετε αποτοξίνωση καθημερινά χωρίς να το καταλαβαίνετε!

-Πιείτε ένα ποτήρι ζεστό νερό με λίγο λεμόνι: Κάντε το τη νέα σας πρωινή συνήθεια. Το νερό θα σας ενυδατώσει, ενώ ο όξινος χυμός του λεμονιού θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να έχει πιο ισορροπημένο pH και θα διευκολύνει την πέψη.

-Εφίδρωση: Μερικά λεπτά έντονης γυμναστικής άσκησης, όχι μόνο θα σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά, αλλά θα αποβάλλει από το σώμα σας πολλές βλαβερές τοξίνες μέσω του ιδρώτα. Για μέγιστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε, αν είναι εφικτό, τη σάουνα.

-Αποφύγετε τις επεξεργασμένες τροφές: Όσο περισσότερες φυσικές τροφές έχει η δίαιτά σας, τόσο βοηθάτε το σώμα σας να αποτοξινώνεται καθημερινά. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι η προφανής επιλογή. Προτιμήστε το λάχανο, τα τεύτλα και τα λαχανικά με πράσινα φύλλα όπως το μαρούλι και το σπανάκι.

-Πιείτε πράσινο τσάι: Είναι ο καλύτερος φίλος σας στην δίαιτα και την αποτοξίνωση. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, ενώ θα σας δώσει ενέργεια και θα αυξήσει τον μεταβολισμό σας για λίγο χρονικό διάστημα. Οι κατεχίνες που περιέχει επιταχύνουν την λειτουργία του ήπατος και αυξάνεται η παραγωγή ενζύμων που βοηθούν στην αποτοξίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Κάντε αποτοξίνωση μέσα σε τρεις μέρες!

Ο νόστιμος, πράσινος χυμός που μας βοηθάει να κάνουμε αποτοξίνωση

3 εύκολοι τρόποι να κάνετε αποτοξίνωση στο δείπνο σας