ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η ΑΝΕΚ LINES στηρίζει την Κρητική Διατροφή

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η ΑΝΕΚ LINES, φιλοξένησε στο πλοίο "ΕΛΥΡΟΣ", το «6ο Συνέδριο Κρητικής Διατροφής & Υγείας» την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015. Με αυτόν τον τρόπο, ως μεγάλη χορηγός της εκδήλωσης, η ΑΝΕΚ αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξη της εταιρείας σε ενέργειες και πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την προβολή της Κρητικής, υγιεινής διατροφής και των ωφελειών της.

Η ΑΝΕΚ LINES στηρίζει την Κρητική Διατροφή

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την DASKALAKIS T.R.V., υπό την αιγίδα της «Περιφέρειας Κρήτης», του «Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών», του «Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών», της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων» και της «Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής».

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, τις εργασίες του οποίου διηύθυνε η Πρόεδρος της DASKALAKIS T.R.V. κα Υρώ Δασκαλάκη, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκαν:
Ο Αρχιμανδρίτης Νίκανδρος Καρακωστόπουλος, ο καθηγητής Ιατρικής κος Αντώνης Καφάτος, η Ολυμπιονίκης κυρία Βούλα Ζυγούρη, ο Διοικητής Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων κος Σπύρος Ανδριόπουλος, ο τ. πρόεδρος ΕΦΕΤ - Επιστημονικός Συνεργάτης Δημόκριτου κος Νικόλαος Κατσαρός, οι οποίοι ανέλυσαν τις ευεργετικές επιδράσεις της Κρητικής Διατροφής στην υγεία και την οικονομία.
Ολυμπιονίκες, φοιτητές, εκπρόσωποι Κρητικών φορέων και Σωματείων από τον Επιστημονικό & Επιχειρηματικό κόσμο παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου και είχαν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα της Κρητικής διατροφής.

Η ΑΝΕΚ LINES στηρίζει την Μεσογειακή και ιδίως την Κρητική διατροφή, μέσα από τις κρητικές γεύσεις που προσφέρει στα πλοία της, μέσω της πρωτοβουλίας της για την προβολή του ελληνικού ελαιολάδου διεθνώς, καθώς και με την φιλοξενία στο "ΕΛΥΡΟΣ" αξιόλογων δράσεων όπως το "6ο Συνέδριο Κρητικής Διατροφής & Υγείας" .

ΑΝΕΚ LINES ΣΤΑΘΕΡΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ 6ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 3.jpg