Για την αύξηση του χρόνου συντήρησης των τροφίμων, η τεχνολογία επεμβαίνει ανάλογα προσπαθώντας να μειώσει τις θερμοκρασίες στις οποίες βρίσκονται και διατηρούνται τα τρόφιμα, να μειώσει το μικροβιακό τους φορτίο ή να αναστείλει τη δραστηριότητα των μικροβίων και να αποκλείσει την επαφή με οξυγόνο.
Δείτε τι μπορείτε να κάνετε εσείς για να διαρκέσουν περισσότερο οι παρακάτω 11 τροφές:
Πηγή: Reader's digest
Διαβάστε επίσης:
Ποια φρούτα και λαχανικά δεν πρέπει να αποθηκεύετε ποτέ μαζί
Συντήρηση αυγών: Γιατί δεν πρέπει να τα βάζετε στην πόρτα του ψυγείου
Συμβουλές για τη συντήρηση των τροφίμων στους καταψύκτες