ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κεφτεδάκια γαλοπούλας με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα

ΥΛΙΚΑ

Κεφτεδάκια γαλοπούλας με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα

60 ml. ελαιόλαδο

4 σκ. σκόρδο, λιωμένες και χωρισμένες στα δύο

2 κ.σ. δεντρολίβανο ψιλοκομμένο

700 γρ. τριμμένες ντομάτες

500 γρ. κιμά γαλοπούλας

50 γρ. ψωμί μπαγιάτικο τριμμένο

1 μεγάλο αυγό

3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο, και έξτρα για το γαρνίρισμα

1 μοτσαρέλλα, κομμένη σε κάθετες φέτες

Αλάτι

Πιπέρι

Δείτε περισσότερα εδώ