ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η συνταγή της ημέρας: Πανσετάκια με γιαούρτι και δυόσμο

ΥΛΙΚΑ

Η συνταγή της ημέρας: Πανσετάκια με γιαούρτι και δυόσμο

1κιλό χοιρινή πανσέτα, κομμένη σε φέτες

Για τη μαρινάδα:

1κ.σ.σκόνη μουστάρδα

1κ.σ. καστανή ζάχαρη

1κ.σ. worcester sauce

1/2κ.σ. σκόρδο σκόνη

5-6κ.σ ελαιόλαδο και έξτρα για το ψήσιμο της πανσέτας

1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε κάθετες φέτες

1κ.γ. πελτέ τομάτας

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com