ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Ο νόμος για το ΠΕΔΥ και τον ΕΟΠΥΥ όπως ψηφίστηκε στη Βουλή

Νόμος του κράτους είναι πλέον το περιβόητο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για την πρωτοβάθμια  φροντίδα υγείας, το οποίο ξεσήκωσε και ξεσηκώνει τις μεγαλύτερες αντιδράσεις και κινητοποιήσεις στο χώρο της υγείας.
Ο νόμος για το ΠΕΔΥ και τον ΕΟΠΥΥ όπως ψηφίστηκε στη Βουλή

Νόμος του κράτους είναι πλέον το περιβόητο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, το οποίο ξεσήκωσε και ξεσηκώνει τις μεγαλύτερες αντιδράσεις και κινητοποιήσεις στο χώρο της υγείας.


Ο νόμος για το «Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.), Αλλαγή Σκοπού Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και Λοιπές Διατάξεις» που ψηφίστηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2014, καθώς και οι τροπολογίες για την κινητικότητα στον ΕΟΠΥΥ, τον ηλεκτρονικό φάκελο υγείας και τις ρυθμίσεις για το «Ερρ. Ντυνάν» έχουν προωθηθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.


Διαβάστε αναλυτικά


Το νόμο για το «Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.), Αλλαγή Σκοπού Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και Λοιπές Διατάξεις»

Την Τροπολογία για την Τροποποίηση διατάξεων σχετικά με κινητικότητα υπαλλήλων του Δημοσίου και των φορέων ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Την Τροπολογία για την Τροποποίηση του άρθρου 12Α του ν.δ. 96/1973 σχετικά με την εμπορία φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης. 2. Ρυθμίσεις για το Κοινωφελές Ίδρυμα ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ. 3. Ρύθμιση θεμάτων οργάνωσης, λειτουργίας και αρμοδιοτήτων του Γραφείου του Ν.Σ.Κ. στον ΕΟΠΥΥ. 4. Ηλεκτρονικός φάκελος υγείας.