ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ: Και από άλλους παρόχους θα προμηθεύονται αναλώσιμα τα φαρμακεία της Αχαΐας

Νέο σχέδιο αποφάσισε να εφαρμόσει η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αναφορικά με την κινητοποίηση των φαρμακοποιών Αχαΐας, καθώς σκευάσματα ειδικής διατροφής και αναλώσιμα, θα μπορούν να προμηθεύονται εκτός των φαρμακείων και από τους συμβεβλημένους παρόχους.

ΕΟΠΥΥ: Και από άλλους παρόχους θα προμηθεύονται αναλώσιμα τα φαρμακεία της Αχαΐας

Οι φαρμακοποιοί της περιοχής, έχουν ήδη ανακοινώσει αναστολή πίστωσης στη χορήγηση σκευασμάτων ειδικής διατροφής και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού στους ασφαλισμένους του Οργανισμού από την 1η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ, η προμήθεια των εν λόγω υλικών και σκευασμάτων μπορεί να γίνεται με τον ίδιο τρόπο και χωρίς πληρωμή και από τους λοιπούς συμβεβλημένους παρόχους.

Ειδικότερα:

Α. Σκευάσματα ειδικής διατροφής μπορούν να προμηθεύοντα εκτός των φαρμακείων και από τους συμβεβλημένους παρόχους.

Β. Αναλώσιμο υγειονομικό και ιατροτεχνολογικό υλικό μπορούν να προμηθεύονται εκτός των φαρμακείων και από τους συμβεβλημένους παρόχους.

Γ. Ειδικότερα το αναλώσιμο υγειονομικό υλικό για το διαβήτη μπορούν να το προμηθεύονται σε περίπτωση ανάγκης από το Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Πάτρας, επί της οδού Γιαννιτσών 3, στην Πάτρα και ώρες 08:00 έως 15:00.

Στην ίδια ανακοίνωση υπάρχει λίστα με τα σημεία διάθεσης των προϊόντων ενώ για οποιαδήποτε αναφορά επί του θέματος ο ΕΟΠΥΥ καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τον Οργανισμό στις τηλεφωνικές γραμμές: 2610 466553, 2610 466555 ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΕΟΠΥΥ: Περιορισμοί στις συνταγές αναλωσίμων από την 1η Σεπτεμβρίου - Τι λένε οι φαρμακοποιοί

Σταματά η κινητοποίηση κατά της σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ - Κανονικά η προμήθεια υγειονομικού υλικού