ΦΑΡΜΑΚO

Και η Φαρμακευτική Εταιρεία Ελλάδος ενθαρρύνει τα μέλη της να καταθέσουν αιτήσεις ακύρωσης κατά της ΚΥΑ για το ιδιοκτησιακό

Και η Φαρμακευτική Εταιρεία Ελλάδος ενθαρρύνει τα μέλη της να καταθέσουν προς τα δικηγορικά γραφεία που έχουν αναλάβει την υπόθεση αιτήσεις ακύρωσης για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων.

Και η Φαρμακευτική Εταιρεία Ελλάδος ενθαρρύνει τα μέλη της να καταθέσουν αιτήσεις ακύρωσης κατά της ΚΥΑ για το ιδιοκτησιακό

Αυτό αναφέρει σχετική ανακοίνωση από την ΦΕΕ και τον πρόεδρό της κ. Ν. Βλασσόπουλο. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Φ.Ε.Ε., παρακολουθώντας τις πολιτικές εξελίξεις στο φαρμακευτικό κλάδο, όπως κάθε ενσυνειδήτος συνάδελφος, τάσσονται ομόφωνα υπέρ της πρότασης του Αντιπροέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κου Γιάννη Δαγρέ, σχετικά με τον αγώνα για την ακύρωση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων.

Η Φ.Ε.Ε., ως επιστημονικό σωματείο, καταθέτει τη δική της αίτηση ακύρωσης, ενισχύοντας την αίτηση που ήδη έχει καταθέσει ο ΠΦΣ και ο ΦΣΑ στο συμβούλιο επικρατείας.

Ενθαρρύνουμε τους συναδέλφους-μέλη της Εταιρείας να ενισχύσουν και μεμονωμένα την αίτηση ακύρωσης απευθυνόμενη στα δικηγορικά γραφεία που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο http://farmakopoioi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_70.html.

Θέλουμε επίσης να προτείνουμε την τοποθέτηση πλαφόν στο σύνολο της αμοιβής των ανωτέρω δικηγορικών γραφείων και τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού υπερβεί το όριο αυτό, ως αποτέλεσμα αθρόας προσφυγής των συναδέλφων, στο σύλλογο 'ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ'».

Εν τω μεταξύ, να θυμίσουμε ότι κατατέθηκαν πριν μερικές ημέρες στο Συμβούλιο της Επικρατείας από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής οι αιτήσεις ακυρώσεως, καθώς επίσης και οι σχετικές αιτήσεις αναστολής εκτελέσεως κατά της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, όπως είχαν δεσμευθεί και οι φαρμακοποιοί στο ψήφισμα που εξέδωσαν στην Γενική τους Συνέλευση πριν από δύο εβδομάδες.

Η ΚΥΑ, αναφέρει ο ΠΦΣ, αλλάζει πλήρως και απορρυθμίζει το μέχρι σήμερα ισχύον ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων προς όφελος των μονοπωλίων.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΦΣ: Αίτηση διαγραφής κατά του Σωματείου ΦΑΝΙΕ - Η στάση του διχαστική & διασπαστική

Και τώρα, θα μιλήσει η Ευρώπη για τους φαρμακοποιούς: Σειρά ενεργειών από Ν. Χουντή και Κ. Λουράντο

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η ΚΥΑ για το ιδιοκτησιακό καθεστώς από ΠΦΣ και ΦΣΑ

Φτάνει πια! ΟΧΙ τα Φαρμακεία στα χέρια των εργολάβων, φωνάζουν οι φαρμακοποιοί στο απομακρυσμένο Κιλκίς

Λουράντος: Πόσος ανταγωνισμός χωράει στην υγεία;

ΠΦΣ: Προστασία του επαγγέλματος του φαρμακοποιού με κάθε ένδικο μέσο

Η. Δημητρέλλος: Νομοθετικό έκτρωμα που γράφτηκε στο πόδι η ΚΥΑ

Σκληρός Λουράντος για Ξανθό: Τα ψελλίσματα του υπουργού δεν έπεισαν κανέναν