ΦΑΡΜΑΚO

Η φαρμακευτική περίθαλψη στην Ευρώπη της κρίσης

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το 13ο Pharma Point που οργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2013, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Η φαρμακευτική περίθαλψη στην Ευρώπη της κρίσης

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το 13ο Pharma Point που οργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης,στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2013, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης»στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Το θέματου φετινού συνεδρίου είναι «Η φαρμακευτική περίθαλψη στην Ευρώπη τηςκρίσης» και κεντρική στιγμή του Συνεδρίου αποτελεί το στρογγυλό τραπέζι γιατη φαρμακευτική περίθαλψη στις «μνημονιακές» χώρες, το οποίο θαπραγματοποιηθεί το Σάββατο το απόγευμα στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα.

Εκπρόσωποιτων Εθνικών Φαρμακευτικών Συλλόγων Ισπανίας, Πορτογαλίας, Κύπρου και Ελλάδαςθα δώσουν δυναμικό «παρών» στο PHARMA point, προκειμένου να παρουσιάσουν τηνκατάσταση που επικρατεί σήμερα, εν μέσω κρίσης, στις χώρες τους, και ειδικότεραστον χώρο του φαρμακείου, να συζητήσουν τυχόν διαφορές και ομοιότητες, και να ανταλλάξουναπόψεις και προτάσεις για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των φαρμακείων.