ΦΑΡΜΑΚO

ΕΟΦ: παραιτήθηκε αιφνιδίως η Μαρία Σκουρολιάκου

Για προσωπικούς λόγουςπαραιτήθηκε  σήμερα η αντιπρόεδρος τουΕθνικού Οργανισμού Φαρμάκων κυρία Μαρία Σκουρολιάκου, η οποία θα εργαστεί στοεξής, στην εκπαίδευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
ΕΟΦ: παραιτήθηκε αιφνιδίως η Μαρία Σκουρολιάκου

Για προσωπικούς λόγουςπαραιτήθηκε σήμερα η αντιπρόεδρος τουΕθνικού Οργανισμού Φαρμάκων κυρία Μαρία Σκουρολιάκου, η οποία θα εργαστεί στοεξής, στην εκπαίδευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Η καθηγήτρια Φαρμακευτικήςστο Χαροκόπειο, παρέδωσε την παραίτησή της στον υπουργό Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη,η οποία και έγινε αποδεκτή.


Η κυρία Σκουρολιάκου είχε ασχοληθεί τα τελευταία τρία και πλέον χρόνια που βρισκόταν στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων με θέματα τιμολόγησης και θεραπευτικών πρωτοκόλλων.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουνότι μία ελπίδα είχε ο ΕΟΦ να πάει μπροστά και αυτή ήταν η κυρία ΜαρίαΣκουρολιάκου, που η εμπειρία, οι γνώσεις στον κλάδο του φαρμάκου και η μετριοπάθειά της ήταν δεδομένες.Τώρα η ελπίδα αυτή χάνεται, μαζί με το επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμούπου έχει φύγει (από 260 άτομα τον τελευταίο χρόνο έχουν μείνει 100) και δεν έχειαντικατασταθεί, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στους ελέγχουςπου πραγματοποιεί ο ΕΟΦ σε μονάδες, εργαστήρια και φάρμακα.