ΦΑΡΜΑΚO

ΦΣΑ προς ΕΟΠΥΥ: Εξοφλήστε επιτέλους τα ληξιπρόθεσμα

Επιστολή στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Δ. Κοντό απέστειλαν ταμέλη του δ.σ. του του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, για την εξόφληση τωνληξιπρόθεσμων οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τους φαρμακοποιούς. Στην επιστολή, πουυπογράφουν ο Κωνσταντίνος Λουράντος και ο εκτελών χρέη γραμματέα Κωνσταντίνος
ΦΣΑ προς ΕΟΠΥΥ: Εξοφλήστε επιτέλους τα ληξιπρόθεσμα

Επιστολή στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Δ. Κοντό απέστειλαν ταμέλη του δ.σ. του του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, για την εξόφληση τωνληξιπρόθεσμων οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τους φαρμακοποιούς. Στην επιστολή, πουυπογράφουν ο Κωνσταντίνος Λουράντος και ο εκτελών χρέη γραμματέα ΚωνσταντίνοςΜανωλόπουλος, αναφέρονται τα εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Η εξόφληση των ληξιπροθέσμων χρεών του Οργανισμού σας, έχεικαταντήσει «γεφύρι της Άρτας». Εδώ και ενάμιση χρόνο, με διάφορες δηλώσειςπληροφορούμεθα ότι επίκεινται οι πληρωμές μερικές μέρες μετά την κάθε επίσημηδήλωση.

Ακόμη και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας έχει στρατευτεί στηνδήθεν αποπληρωμή των χρεών λέγοντας ότι είναι εξοργισμένος που δεν έχουνπληρωθεί τα χρέη και δείχνοντας προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η απόφασήτου είναι να πληρωθούν τα χρέη άμεσα και χωρίς δικαιολογίες.

Σε λίγες μέρες τελειώνει το 2013, και ουδείς γνωρίζει τιπρόκειται να γίνει εκτός από ελάχιστους που έχουν πληρωθεί κατ’ εξαίρεση γιακάποια ταμεία που έχουν ενταχθεί στον ΕΟΠΥΥ.

Δεν πιστεύουμε πλέον σε καμία δικαιολογία και σε καμίαυπόσχεση. Ζητάμε την πληρωμή των ληξιπροθέσμων χρεών σας εδώ και τώρα , πολύπερισσότερο μάλιστα όταν όχι μόνο έχουμε πληρώσει για αυτά ΦΠΑ και φόρουςεισοδήματος, αλλά έρχονται νέα χαράτσια, που πιθανότατα να είναι και τοτελειωτικό χτύπημα για τα φαρμακεία μας».