ΦΑΡΜΑΚO

Διαμάχη φαρμακοποιών για τις κινητοποιήσεις

Διχασμένος είναι ο κλάδος των φαρμακοποιών, μετά την ανακοίνωση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου στην οποία καλεί τους φαρμακοποιούς να είναι έτοιμοι για κινητοποιήσεις.
Διαμάχη φαρμακοποιών για τις κινητοποιήσεις

Διχασμένος είναι ο κλάδος των φαρμακοποιών, μετά τηνανακοίνωση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου στην οποία καλεί τουςφαρμακοποιούς να είναι έτοιμοι για κινητοποιήσεις.

Ο ΠΦΣ συνεδριάζει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, προκειμένουνα αποφαασίσει αν θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις μετά και τις δηλώσεις τουυπουργού κ. Χατζηδάκη περί «συντεχνιών».

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΦΣΑ κ. Κ. Λουράντος δεν φαίνεται ναείναι διατεθειμένος να συμφωνήσει σε κινητοποιήσεις που προτέινονται από τοπροεδρείο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Μαλιστα σε διαδικτυακή ανάρτηση της συνδικαλιστικήςπαράταξης ΠΦ Συμμαχία που υπογράφουν οι κ. κ. Κ. Λουράντος, Α. Σοφιανόπουλοςκαι Η. Χαλιγιάννης, αναφέρονται τα εξής: «Απατώνται κάποιοι αν νομίζουν ότι θαπάμε σε κινητοποιήσεις και σε πόλεμο με την Κυβέρνηση έχοντας"στρατηγούς" που μέχρι πρότινος ικανοποιούσαν την Κυβέρνηση καιεισέπραταν από αυτήν μέσω του Υπουργού Υγείας τα εύσημα και την προεκλογική τηςστήριξη. Ο κλάδος δεν έχει ανάγκη τους "τρομερούς" συνδικαλιστές τηςΚυβέρνησης, αλλά συναδέλφους που και γνωρίζουν και είναι σε θέση νααντιμετωπίσουν τα προβλήματά του”.



Διαβαστε επίσης


Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται και οι φαρμακοποιοί