ΦΑΡΜΑΚO

Φαρμακοποιοί: λόγω ομίχλης, αναβάλλεται το σημερινό ΔΣ

Μετά τα Φώτα θα πραγματοποιηθεί τελικά το ΔΣ των φαρμακοποιών, καθώς η ομίχλη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, δεν άφησε τον πρόεδρο του ΠΦΣ να πετάξει προς την Αθήνα.
Φαρμακοποιοί: λόγω ομίχλης, αναβάλλεται το σημερινό ΔΣ

Φαίνεται ότι τα καιρικά φαινόμενα είναι πιο ισχυρά μερικέςφορές, από την θέληση του ανθρώπου.

Αυτό ισχύει τουλάχιστον στην περίπτωση των φαρμακοποιών,οι οποίοι δεν θα πραγματοποιήσουν σήμερα το Διοικητικό τους Συμβούλιο, αφού μίαμεγάλη ομάδα στελεχών, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του ΠανελληνίουΦαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης, δεν μπόρεσαν να πετάξουν λόγωομίχλης από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Ετσι, η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση, θαπραγματοποιηθεί μετά τα Φώτα.

Να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος του ΠΦΣ έχει ζητήσει απότα μέλη του Συλλόγου, να βρίσκονται σε εγρήγορση, για το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων,εξαιτίας μιας σειράς μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση. Η απελευθέρωση των ΜηΥποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων, τα ψεύτικα στοιχεία του ΟΟΣΑ για τονκλάδο, αλλά και οι πρόσφατες τοποθετήσεις του υπουργού Ανάπτυξης κ. Κ.Χατζηδάκη ο οποίος χαρακτήρισε συντεχνία τον φαρμακευτικό κλάδο, έχουν δημιουργήσειεκρηκτικό κλίμα στους κόλπους των φαρμακοποιών, οι οποίοι απειλούν μεαπεργιακές κινητοποιήσεις.

Ωστόσο υπάρχουν ορισμένοι Σύλλογοι που αντιδρούν με την λογική τωνκινητοποιήσεων, μεταξύ των οποίων και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθήνας.