ΦΑΡΜΑΚO

Όλες οι ιστορίες των φαρμακείων σε μία έκδοση

Ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας, αποτυπώνονται στο βιβλίο «Το φαρμακείο της καρδιάς μας» , του φαρμακοποιού Γιώργου Κιοσέ, από την Pharma Εκδοτική με τον πιο εκφραστικό τρόπο.
Όλες οι ιστορίες των φαρμακείων σε μία έκδοση

Ιστορίες απλές καθημερινές, γραμμένες απλά, λιτά, χωρίς κορώνες και πολλά κοσμητικά επίθετα.


Ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας, ιστορίες βγαλμένες από την ίδια τη ζωή, που λίγο πολύ και εμείς έχουμε κατά νου. Αυτές οι ιστορίες της ζωής είναι αποτυπωμένες με τον πιο εκφραστικό τρόπο στο βιβλίο «Το φαρμακείο της καρδιάς μας» , του φαρμακοποιού Γιώργου Κιοσέ, από την Pharma Εκδοτική.

«Το Φαρμακείο της Καρδιάς Μας – Ακριβές αναμνήσεις …μιας Ζωής», είναι ένα βιβλίο όπου ο Γιώργος Κιοσές, πήρε όλες αυτές τις απλές ιστορίες που έζησε ό ίδιος στην καθημερινότητα του φαρμακείου του και τις αφηγείται με τρόπο γλαφυρό και συνάμα εντυπωσιακό, για την απλότητα του, στις σελίδες του βιβλίου.


Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του φαρμακοποιού-συγγραφέα έγινε στα γραφεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και όπως γράφει και ο ίδιος ο κ. Κιοσές, παραφράζοντας τον Καβάφη, « το φαρμακείο του έδωσε ένα ωραίο ταξίδι, του έδωσε πείρα και σοφία. Η πικρία δεν μπορεί να τα αναιρέσει όλα αυτά. Ειδικά την πείρα και την σοφία. Ας τις χρησιμοποιήσουμε για να υποστηρίξουμε τους επόμενους φαρμακοποιούς».


Στην εκδήλωση μίλησαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, ο Κωνσταντίνος Τσιούφης, Καρδιολόγος, επίκουρος καθηγητής Καρδιολογίας, ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης, ο Πασχάλης Αποστολίδης, Διευθύνων Σύμβουλος AbbVie, αντιπρόεδρος Σ.Φ.Ε.Ε., ο Θεόδωρος Τρύφων, αντιπρόεδρος ELPEN, αντιπρόεδρος Π.Ε.Φ., ο Μάριος Τζανακάκης, Δημοσιογράφος - Εκδότης, ενώ ιστορίες μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, διάβασε ο γνωστός ηθοποιός , Τάκης Παπαματθαίου.