ΦΑΡΜΑΚO

ΠΦΣ: Μάχιμος παρά την ήττα του ο κ. Κυρ. Θεοδοσιάδης

Μάχιμος, παρά το γεγονός της ήττας του δηλώνει ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης, καθώς όπως υπενθυμίζει, με την παρουσία επτά εκπροσώπων της παράταξής του θα «δίνει καθημερινά τη μάχη για την επιβίωση του φαρμακείου».

ΠΦΣ: Μάχιμος παρά την ήττα του ο κ. Κυρ. Θεοδοσιάδης

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Θεοδοσιάδης πρόσκειται στην Νέα Δημοκρατία, η οποία κυριαρχούσε επί 30 χρόνια στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και η ήττα αυτή, θα μπορούσε να συνδυαστεί περισσότερο με παρατάξεις και λιγότερο με πρόσωπα. Από την πλευρά του και ο νέος πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κων. Λουράντος επί πολλά χρόνια στήριζε την Ν. Δημοκρατία, ωστόσο τα ανάλγητα μέτρα που επέβαλλε η κυβέρνηση στον κλάδο τα τελευταία χρόνια, ένεκα της τρόικας και του Μνημονίου κατέστησαν τον κ. Κων. Λουράντο ισχυρό πολέμιο του κόμματος.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Κυριάκου Θεοδοσιάδη όπως μεταδόθηκε από το pharmateam έχει ως εξής:

«Ευχόμαστε η αλλαγή στο προεδρείο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου να αποδειχθεί θετική για τον κλάδο. Εμείς, με την παρουσία επτά εκπροσώπων μας στο Διοικητικό Συμβούλιο, θα δίνουμε καθημερινά τη μάχη για την επιβίωση του φαρμακείου, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων που μας τίμησαν και μας τιμούν με τη στήριξή τους».

Διαβάστε ακόμη:

Ταραχή στο υπ. Υγείας από την εκλογή Λουράντου. Τι λέει ο νέος πρόεδρος του ΠΦΣ