ΦΑΡΜΑΚO

Quiet Life: Το μυστικό για έναν πραγματικά ήσυχο ύπνο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ήμερα Ύπνου, στις 20 Μαρτίου 2015, το Quiet Life των Lanes κάνει την παρουσία του «αισθητή στην πόλη» για να μας θυμίσει ότι είναι η πιο εύκολη και άμεση λύση για την καταπολέμηση της αϋπνίας, συμβάλλοντας στη γενικότερη ηρεμία του οργανισμού μετά από μία κουραστική ημέρα.

Quiet Life: Το μυστικό για έναν πραγματικά ήσυχο ύπνο

Η απαιτητική καθημερινότητα προκαλεί έντονη σωματική κούραση και υπερένταση που οδηγεί πολλές φορές σε έναν ανήσυχο ύπνο. Η Αϋπνία, είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που ταλαιπωρεί τον σύγχρονο άνθρωπο. Το φυτικό ηρεμιστικό, Quiet Life, είναι η απάντηση σε όλα τα παραπάνω και κυρίως στο ζήτημα της αϋπνίας, χωρίς παρενέργειες ή πιθανότητα εθισμού. Με βασικό συστατικό του τη Βαλεριάνα και άλλα φυτικά συστατικά όπως πασιφλόρα, λυκίσκο, άγριο μαρούλι και λεοντόνουρο, γνωστά για τις χαλαρωτικές, ηρεμιστικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες, σε συνδυασμό με βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2 και Β3) συντελούν σε ένα υγιές νευρικό σύστημα. Παραδοσιακό φάρμακο φυτικής προέλευσης το Quiet Life, χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή.

Το Σάββατο 21 Μαρτίου, το Quiet Life θέλοντας να γιορτάσει με χιούμορ την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, σας παροτρύνει να επισκεφτείτε το εμπορικό κέντρο RIVER WEST για να μάθετε μυστικά και συμβουλές για όνειρα γλυκά, δίνοντας σας την ευκαιρία να κερδίσετε ένα μοναδικό δώρο για ξεκούραστο ύπνο!

Quiet life box 100 tabs new

Διαβάστε ακόμη:

Τα «όχι» και τα «ναι» της διατροφής για καλύτερο ύπνο

Η απώλεια μόλις 30' ύπνου συνδέεται με την παχυσαρκία και τον διαβήτη

Το σταθερό πρόγραμμα ύπνου «κλειδί» για την υγεία των νέων

Κοιμάστε πάνω από 8 ώρες; Δείτε από τι κινδυνεύετε

Μισή ώρα ύπνου το μεσημέρι μπορεί να διορθώσει μια κακή νύχτα