ΦΑΡΜΑΚO

Στρατηγικής σημασίας συνεργασία Φαρμασέρβ Λίλλυ - Ιταλικής Artsana για την φροντίδα των διαβητικών

Μεγάλη Στρατηγικής σημασίας συμμαχία με τον Ιταλικό Όμιλο Artsana για διάθεση στην ελληνική αγορά της σειράς PiC Diabetes Care, ανακοινώνει ο όμιλος ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ.

Στρατηγικής σημασίας συνεργασία Φαρμασέρβ Λίλλυ - Ιταλικής Artsana για την φροντίδα των διαβητικών

Τα προϊόντα PiC Diabetes Care είναι μια πλήρης σειρά εργονομικών και καινοτόμων προϊόντων, σχεδιασμένων για την φροντίδα των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη. Άμεσα διαθέσιμα στην Ελλάδα από τη σειρά PiC Diabetes Care είναι τα πιο γνωστά προϊόντα της οικογένειας, οι βελόνες PiC Insupen.

Βελόνες PiC Insupen:

Η PiC Insupen αποτελεί σειρά βελονών πένας που συνδυάζουν τη μικρότερη δυνατή διάμετρο με μια μεγάλη γκάμα από μήκη, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες κάθε ασθενούς. Η PiC Insupen είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας, τεχνογνωσίας και ποιότητας. με αποτέλεσμα την ανάπτυξη μιας αποτελεσματικής και λιγότερο επώδυνης χορήγησης για τον ασθενή.

Συγκεκριμένα, η βελόνα Insupen 32G με διάμετρο μόλις 0,23 mm αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελεί την ιδανική λύση για την ινσουλινοθεραπεία. Η PiC Insupen αποτελεί την πλέον προηγμένη λύση της PiC για εκείνους που επιθυμούν να επιλέξουν βελόνα με πολύ μικρή διάμετρο χωρίς να αλλάξουν τη συνήθη τεχνική της ένεσής τους και διατίθεται σε τρία διαφορετικά μήκη (4, 6 και 8 mm). Επίσης, τα νέα γεωμετρικά χαρακτηριστικά και η προηγμένη τεχνολογία κοπής της βελόνας μειώνουν τη δύναμη διείσδυσης που απαιτείται για την ένεση, για μέγιστη απόδοση με ελάχιστο πόνο. Όλη η σειρά βελονών PiC Insupen είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στο Κόμο της Ιταλίας με όλες τις διεθνείς και ευρωπαϊκές τεχνικές και ποιοτικές πιστοποιήσεις και ελέγχους.

Για τη Νέα Στρατηγική Συμμαχία, ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ Σπύρος Φιλιώτης δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς καθώς η νέα Στρατηγικής Σημασίας Συμμαχία του ομίλου ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ - ΛΙΛΛΥ με τον Ιταλικό Όμιλο Artsana αποτελεί ένα ακόμη βήμα της εταιρείας μας που ενισχύει τη δέσμευσή μας για παροχή καινοτόμων και ποιοτικών λύσεων για τον Έλληνα διαβητικό. Ο άνθρωπος και η ποιότητα ζωής του είναι η κινητήριος δύναμή μας και σε αυτόν καταλήγουν όλες μας οι προσπάθειες».

ΟΜΙΛΟΣ ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ

Ο όμιλος διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των φαρμάκων, των αναλωσίμων διαβήτη, του ιατρικού εξοπλισμού και άλλων προϊόντων προσωπικής φροντίδας και υγιεινής. Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα ανθρώπινης υγείας, είναι ηγέτης στο χώρο του διαβήτη με πάρα πολλές καινοτόμες θεραπείες, τεχνολογίες και προγράμματα υποστήριξης των ατόμων με διαβήτη

ΟΜΙΛΟΣ ARTSANA

H σειρά PiC Solution αποτελεί εμπορικό σήμα του Ομίλου Artsana, ηγέτιδας εταιρείας στους τομείς των προϊόντων βρεφικής φροντίδας (Chicco & Prenatal brands), της υγείας & ομορφιάς (Control και Lydia brands), με έδρα στην Ιταλία. Η Artsana ιδρύθηκε το 1946 ενώ το 1961 η εταιρεία προχώρησε στην δημιουργία της σειράς των προϊόντων PiC και γρήγορα αναδείχθηκε ηγέτιδα στην Ιταλία και παγκοσμίως, στον τομέα των προϊόντων προσωπικής φροντίδας υγείας.

Διαβάστε ακόμη:

Κλινική έρευνα: Επένδυση στο μέλλον της Υγείας - 40 εκατ. ευρώ από την Φαρμασέρβ Λίλλυ

Οι Κλινικές Μελέτες ανάσα για την οικονομία, την υγεία και την αγορά εργασίας αλλά γιατί μπλοκάρονται;