ΦΑΡΜΑΚO

ΠΦΣ: Δεν δεσμεύτηκαν τα αποθεματικά των φαρμακοποιών

Με αφορμή αναφορά σε ραδιοφωνική εκπομπή που αναμεταδόθηκε στη συνέχεια και από ιντερνετικά μέσα, σχετικά με την δέσμευση του των αποθεματικών του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, διαψεύδεται κατηγορηματικά οποιαδήποτε τέτοια εξέλιξη , δεδομένου ότι ο ΠΦΣ με αλλεπάλληλα έγγραφα του έχει διατυπώσει σαφή θέση ενάντια σε οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια.

ΠΦΣ: Δεν δεσμεύτηκαν τα αποθεματικά των φαρμακοποιών

Έξαλλου ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος έχει καταστήσει σαφές με το υπ’ αριθμ 931/13.3.2015 έγγραφο του προς το Υπουργείο Οικονομικών και την Τράπεζα της Ελλάδος πως θεωρεί «παράνομη, άκυρη και αυθαίρετη οιαδήποτε «επένδυση», διάθεση, διαχείριση εκ μέρους σας, οιουδήποτε ποσού εκ των διαθεσίμων που τηρούνται στους λογαριασμούς του Π.Φ.Σ. και του Κ.Α.Ε.Φ. στην Τράπεζα της Ελλάδος, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του Δ.Σ. του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου» και τους καλεί να μην προβούν σε οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια .

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα η πληροφόρηση αποτελεί ουσιώδες στοιχείο για την διαμόρφωση της κοινής γνώμης, αλλά προϋποθέτει εγκυρότητα και σοβαρότητα .

Διαβάστε ακόμη:

Σκληρή δήλωση Κέλλα για την μεταφορά διαθεσίμων του ΕΟΠΥΥ: Αν έχετε τσίπα φύγετε...